5 hoteluri de poveste pentru o vacanta Disneyland Paris alaturi de copii

/ / Modificat: 2021-07-22
5 hoteluri de poveste pentru o vacanta  Disneyland Paris alaturi de copii

Vara este momentul ideal pentru o vacanta de vis alaturi de copii. Daca vrei sa le faci celor mici o bucurie imensa, cea mai buna destinatie de vacanta este la Disneyland Paris.

Acest complex turistic imens are tot ceea ce ai nevoie penrtu o vacanta de vis alaturi de cei mici, in care si tu, ca parinte, vei putea uita de responsabilitati si te vei putea transpune in lumea de basm a copiilor.

Mai ales ca aici vei gasi atractii pentru toate varstele, vei putea participa la diferite spectacole sau te poti relaxa la piscina.

Cu toate acestea, cele mai mari atractii ale sale este Disneyland Park si Walt Disney Studios Park, unde copiii il pot ajuta pe Buzz sa-l invinga pe Zurg in galeria inter-galactica, pot intra in Castelul Reginei Inimilor din Alice in tara minunilor, pot “zbura” spre cer in Dumbo the Flying Elephant sau pot intra in pielea personajului Remy din Ratatouille. 

Iar pentru ca experienta de vacanta sa fie completa, la Disneyland Paris poti gasi o multime de restaurante unde poti manca mancarurile favorite sau poti incerca noi preparate culinare, dar si numeroase magazine de suveniruri de unde poti cumpara cadouri pentru cei dragi sau amintiri pentru acasa.

Insa, daca vrei sa te bucuri pe deplin de acest regat fermecat, cel mai bine este sa alegeti o cazare la unul dintre hotelurile Disney. Acestea sunt aproape de parc, ofera numeroase facilitati pentru oaspeti si ofera reduceri importante pentru familiile cu copii. 

5 hoteluri pentru a vizita Disneyland Paris in familie

1. Disney's Hotel New York - Arta Marvel

Inspirat de stilul cosmopolit New York, hotelul gazduieste cea mai mare colectie Marvel cu peste 350 de lucrari originale ale 110 artisti, o ocazie unica pentru copii si adulti sa se bucure de supereroii lor preferati. Mai mult, hotelul are camere tematice special concepute astfel incat micutii sa se bucure de o experienta de neuitat. In plus, este foarte aproape de Disneyland Paris - la doar 10 minute de mers pe jos!

2. Disney's Newport Bay Club

Inspirat de designul nautic si rustic al conacului New England din secolul al XIX-lea, acest hotel situat pe malul lacului Disney este perfect pentru o vacanta alaturi de copii. Este situat la doar 15 minute de mers pe jos de parcurile Disney, are camere racoroase, cu aer marin si dotate cu tot confortul de care aveti nevoie in timpul sejurului. In plus, are piscina atat in intrior cat si in aer liber.

3. Hotelul Disney Cheyenne

Cei care au visat mereu sa fie cowboy vor avea ocazia sa-si implineasca visul la acest hotel inspirat din vestul salbatic american. De indata ce-i treci pragul vei gasi camere cu tematica in stilul lui Woody, seriful de la Toy Story. In plus, este situat la doar 20 de minute de mers pe jos de Disneyland Paris.

4. Hotelul Disney’s Sequoia Lodge

Intr-o locatie idilica, pe malul lacului Disney, inconjurat de copaci, se afla Loja Sequoia Disney, un refugiu montan perfecta pentru o escapada cu copiii. Locatia iti va permite sa te bucuri de liniste si sa te relaxezi. Imediat ce ii treci pragul hotelul te intampina cu camere amenajate in stil rustic modern, astfel incat te vei simti ca in padurea fermecata unde Bambi si prietenii sai prind viata. In plus, hotelul se afla la doar 15 minute de mers pe jos de Disneyland Paris.

5. Hotelul Disney’s Davy Crockett Ranch

Scoateti exploratorul pe care il purtati in interior si ramaneti in acest frumos refugiu in mijlocul naturii alaturi de cei mici acasa. Cabinele sale confortabile in stil rustic nu sunt doar locul perfect pentru relaxare si reincarcare a bateriilor, ci si pentru a va bucura de timp de calitate alaturi de copii si a crea experiente de neuitat. Spre deosebire de alte hoteluri Disney, la Davy Crockett Ranch puteti sta in cabine cu bucatarii echipate, unde va puteti gati propria mancare.

Alt avantaj?  Disneyland Paris se afla la doar 15 minute de mers cu masina, prin urmare poti ajunge cu usurinta la celebrul parc de distractii. Iar pentru ca micutii s nu se plictiseasca, Hotelul are diverse optiuni de divertisment: are o piscina interioara cu cascada, rau si tobogane, precum si o sala de jocuri video, un teren de tenis, o zona de aventura si un loc de joaca in aer liber.

FOTO: booking.com, pexels.com

Taguri Vacanta Disneyland Paris Facilitati hoteluri

Articole recomandate

Citeste si despre