5 capitale europene perfecte pentru un city-break dupa pandemie

/ / Modificat: 2021-01-06
5 capitale europene perfecte pentru un city-break dupa pandemie

Din cauza pandemiei care a zguduit intreaga lume in ultimele luni, atat calatoriile nationale cat si cele internationale au fost blocate, ceea ce a reprezentat o mare problema pentru cei pasionati. Din fericire, vremurile grele par a fi pe sfarsite.

Cat de curand vom putea sa ne organizam noi itinerarii de calatorie in cele mai indepartate colturi ale lumii. Daca doriti sa va faceti incalzirea in locuri mai apropiate de tara noastra, va vor astepta cu bratele deschise 5 orase superbe din Europa:

  1. Paris – poate cel mai frumos oras din lume, perfect pentru cei indragostiti,  dar si pentru cei singuri in cautare de aventuri de neuitat. Orasul luminilor are cate ceva pentru fiecare: muzee si turnul Eiffel pentru turistii clasici, precum si multe brasserii ascunse de ochii turistilor, perfecte pentru cei care doresc sa experimenteze fata misterioasa a capitalei Frantei. 

  2. Lisabona – capitala Portugaliei este destinatia perfecta pentru un city-break de vara. Daca va surprindeti uneori visand la plaje superbe, vinuri savuroase si plimbari romantice prin cartierele traditionale portugheze, atunci urmatorul bilet de avion trebuie sa aiba ca destinatie acest oras.

  3. Viena – un oras perfect in orice perioada a anului, Viena isi arata cu adevarat eleganta in perioada sarbatorilor de iarna. Targul de Craciun de anul viitor este locul perfect pentru a repara monotonia creata de pandemie anul acesta. Daca va straduiti putin veti avea timp si de o sesiune de shopping intr-unul dintre outleturile celebre pentru care multi turisti vin special in capitala Austriei. 

  4. Berlin – chiar daca este considerat orasul celor cu suflet liber, pasionati de berea germana si discoteci care nu se inchid niciodata, gasiti in capitala Germaniei cate ceva pentru fiecare: istorie, gastronomie, arta sau cumparaturi. 

  5. Roma – nimic nu se compara cu plimbarile lungi printre cladiri incarcate de istorie de mii de ani, terminate cu o cina perfecta la un restaurant traditional si un vin delicios care sa inchida seara intr-o atmosfera desprinsa din cele mai romantice vise. Roma nu a fost construita intr-o zi, dar va veti indragosti cu adevarat de acest oras in cele 3 zile de city-break petrecute aici.

Este adevarat ca trecem printr-o perioada foarte dificila din toate punctele de vedere, dar asta nu ne impiedica sa visam si sa facem planuri de viitor.

In plus, din cauza pandemiei, preturile la bilete de avion si cazare au scazut enorm, facand din aceasta perioada una ideala pentru programat city-break-uri pentru anul viitor.

Daca ati gasit deja oferta perfecta, dar nu va permiteti sa profitati de ea, puteti apela oricand la un credit rapid precum cele de pe site-ul credit online rapid. In acest fel va puteti indeplini dorinta fara a sta cu grija dobanzilor variabile sau ratelor prea mari, fara a va afecta finantele de moment.

Tot ce va ramane de facut este sa gasiti vacanta perfecta pentru dumneavoastra si cei dragi si sa visati cu drag la ziua cand vom putea din nou sa ne bucuram de calatorii in locuri care mai de care mai frumoase. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre