Povestea incredibila a doua fetite schimbate la nastere. Micutele mergeau la aceeasi gradinita

/ / Modificat: 2022-07-28
Povestea incredibila a doua fetite schimbate la nastere. Micutele mergeau la aceeasi gradinita

Unul dintre cele mai mari cosmaruri ale unei mame este sa ii fie schimbat bebelusul la nastere cu alt copil. Din pacate, sunt parinti care trec prin asta si care simt ca le fuge pamantul de sub picioare atunci cand afla ca bebelusul pe care l-au ingrijit si l-au iubit din prima zi nu este al lor. Fiecare astfel de poveste este emotionanta in felul sau, dar cazul acestor mame pare cu adevarat desprins din filme!

O mama din Sicilia a suferit un soc in momentul in care si-a dat seama ca o alta fetita de la gradinita, colega cu fiica ei, semana izbitor cu fetele ei mai mari. Mama a simtit ceva in acel moment si a inceput sa se gandeasca la faptul ca, cel mai probabil, fiica ei naturala fusese schimbata la nastere. Dintr-o eroare dramatica, fetita ei nou-nascuta fusese incurcata de asistente cu o alta fetita.

Femeia, pe nume Marinella Alagna, a mascut in 1998, la maternitatea Mazara del Vallo. Si-a crescut fetita pana la varsta de 3 ani, fara sa banuiasca faptul ca ar fi ceva in neregula. In aceeasi maternitate si in aceeasi perioada a nascut si o alta femeie, pe nume Gisella Fodera, care a adus pe lume tot o fetita. Cele doua nou-nascute semanau izbitor, iar femeile au observat acest lucru si chiar i-au rugat pe medici si pe asistente sa aiba mare grija, sa nu le incurce pe fetite. Inevitabilul s-a produs insa, iar Marinella a plecat acasa cu fetita Gisellei si viceversa.

Fetitele au mers la aceeasi gradinita

Ambele mame si-au ingrijit bebelusii pana la varsta prescolara si, fiind o comunitate mica, coincidenta a facut ca ambele fetite sa fie inscrise de parintii lor la aceeasi gradinita. Intr-o zi, Marinella a vazut la gradinita o fetita care semana foarte tare cu fiicele ei mai mari. A simtit imediat ceva care a pus-o pe ganduri. Cele doua mame s-au intalnit la gradinita si au discutat despre posibilitatea ca fiicele lor sa fi fost incurcate la nastere. Desi la inceput li s-a parut absurda posibilitatea, au decis sa faca, totusi, un test AND, pentru a se lamuri.

Socul a venit in momentul in care au primit rezultatul testului. Analizele au confirmat ca fetitele nu erau fiicele biologice ale parintilor care le cresteau, ci fusesera inversate la nastere. Cele doua femei au incepus procesul de a-si recupera fiicele biologice, iar specialistii le-au sfatuit sa stea departe de fetitele pe care le-au crescut timp de 6 luni, pentru ca acestea sa se poata adapta in noua familie.

Femeile nu au rezistat mai mult de 3 luni si s-au reintalnit, iar de atunci au ramas in relatii uimitoare.

„Noi, mamele, plangeam de fiecare data cand vorbeam la telefon, dar dupa trei luni nu am mai rezistat. Ne-am revazut si am hotarat sa nu ne mai despartim niciodata”, a declarat Marinella pentru Daily Mail. „La inceput am simtit ca iubindu-mi fiica biologica era ca si cum mi-as fi tradat fiica pe care o crescusem initial, dar in prezent pot spune ca eu si ea suntem intr-adevar mama si fiica”, a spus, la randul sau, Gisella.

Chiar daca adultilor le-a fost dificil sa sa adapteze, copiii au facut-o imediat si s-au integrat rapid in noile familii, avand varste fragede la acea vreme.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere bebelus Poveste de viata

Articole recomandate

Citeste si despre