O sora este mai mult decat o prietena, este jumatate din inima ta

/ / Modificat: 2019-11-21
O sora este mai mult decat o prietena, este jumatate din inima ta

O sora este acea fiinta speciala care te asculta, intelege si te sfatuieste chiar si atunci cand trece printr-o situatie mai complicata decat a ta. Da, poti conta pe prietenii tai si ii poti integra in viata ta, dar o sora este langa tine si la bine si la rau, indiferent de situatie.

Ea este mai mult decat familia ta, este acea forta supranaturala si cosmica care completeaza fiinta ta, cu ea se formeaza o legatura pe care putini reusesc sa o inteleaga, pentru ca, la fel ca o mama, ea vrea tot ce este mai bun pentru tine, ea te intelege cel mai bine, devenind cel mai bun complice al tau atunci cand vine vorba de aventuri extreme.

Este normal ca in trecut sau in prezent sa existe tot felul de discutii, pana la urma nimeni nu este perfect si nu am fost creati pentru a fi pe placul tuturor oamenilor. Dar dupa o cearta cu sora, impacarea vine foarte repede. 

Aceeasi crestere, personalitate diferita

Spre mirarea unora, surorile au personalitate diferita. Crescute sub acelasi acoperis si de aceiasi parinti, dar cu un mod atat de diferit de a actiona, de a gandi, de a simti si de a vorbi. Este un mod minunat de completare, pentru ca iti dai seama ca exista si alte puncte de vedere si uneori te ajuta sa fii tolerant cu cei din jur.

Fiecare persoana in parte este complet diferita, nici macar fratii gemeni nu sunt identici la tot. Intotdeauna va exista ceva care ii diferentiaza si asta este frumusetea diversitatii. Nu conteaza daca sora este mai mare sau mai mica. Cu siguranta vei invata ceva de la ea, datorita actiunilor, cuvintelor sau sentimentelor sale.

Nu exista distanta sau cuvinte care sa le desparta

Uneori, fara a fi nevoie sa vorbesti cu sora ta, stii deja ce simte si invers. Este o legatura greu de explicat, dar exista si asa va ramane pentru totdeauna, in ciuda trecerii anilor sau a numarului mare de kilometri dintre ele. Nu conteaza daca ai partener si o familie, la nevoie poti conta mereu pe sora ta, indiferent de situatie.

Este intotdeauna sincera

Unul dintre lucrurile pe care o sora il va face intotdeauna este sa iti spuna adevarul, indiferent daca o face mai direct sau cu tact. Ea prefera sa fie sincera, chiar daca uneori poate te deranjeaza. Dar nu va minti doar ca sa-ti faca pe plac. Si, in timp ce iti spune ce gandeste, te invata valoarea loialitatii si a iubirii, pentru ca numai o persoana care te iubeste cu adevarat este capabila sa-ti spuna lucrurile asa cum sunt, chiar daca exista riscul sa te superi putin pe ea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sora

Articole recomandate

Citeste si despre