Sora logodnicului meu a invitat-o pe fosta lui sotie la masa de Craciun

/ / Modificat: 2023-12-15
Sora logodnicului meu a invitat-o pe fosta lui sotie la masa de Craciun

Oricat de frumoasa si plina de bucurie poate fi perioada Craciunului, pentru multi dintre noi vine la pachet si cu multa incarcatura si presiune emotionala. Sarbatorile ne aduc alaturi de familie si de cei dragi, dar si in contact cu rude si cunostinte de care fie ne-am indepartat in ultima vreme sau in prezenta carora nu ne simtim neaparat foarte confortabil. Sunt oameni asupra carora Sarbatorile pun o presiune psihologica enorma, iar printre acestia se numara si o femeie de peste granite, a carei viitoare cumnata a invitat-o la masa de Craciun pe fosta sotie a logodnicului ei.

In mod surprinzator, insa, chiar cumnata femeii a adus aceasta poveste in atentia publicului, impartasind-o pe Reddit, incercand sa-si justifice actiunile si insistand ca nu a avut intentia de a rani sentimentele viitoarei sale cumnate. Aceasta a explicat ca fusese cea mai buna prietena cu fosta sotie a fratelui ei mult inainte ca acestia sa se indragosteasca, sa se casatoreasca si ulterior sa se desparta. Cele doua au ramas in relatii foarte bune in ciuda divortului, iar cand a aflat ca ea va fi singura in ziua de Craciun anul trecut, a invitat-o la masa de Craciun in familie.

Ceea ce sora pare sa nu fi luat in considerare, insa, este cum s-ar simti noua partenera a fratelui sau impartind aceeasi masa cu fosta sotie a partenerului ei.

„Parintii mei organizeaza cina de Craciun la ei acasa si cand am aflat ca fosta mea cumnata, care este si cea mai buna prietena a mea, va petrece sarbatorile singura, am decis sa o invit la parintii mei, cu permisiunea acestora, bineinteles. I-am spus fratelui meu despre asta, iar lui nu i-a pasat si nici nu s-a suparat. Dar cand logodnica lui a aflat despre asta m-a sunat si m-a intrebat de ce am considerat ca este in regula sa o invit pe fosta lui sotie la masa de Craciun. I-am reamintit ca fosta sotie a fratelui meu a fost cea mai buna prietena a mea inainte ca cei doi sa se intalneasca. Dar ea nu a acceptat asta.

Mi-a spus ca nu am niciun pic de respect ca am invitat-o pe fosta sotie a fratelui meu, iar eu i-am spus ca daca are o problema cu faptul ca cea mai buna prietena a MEA va fi acolo, poate sa stea acasa. Consider ca nu ar trebui sa nu o mai invit pe prietena mea la evenimente in familie doar pentru ca viitoarea mea cumnata are o problema cu asta”, a povestit sora.

„Iata si putin context: Fosta sotie a fratelui meu si cu mine am fost cele mai bune prietene chiar inainte ca cei doi sa inceapa o relatie. In urma cu trei ani s-au intalnit prima data la petrecerea de 4 iulie a familiei mele. La cateva saptamani dupa aceea au inceput sa iasa impreuna, ceea ce la inceput a fost un pic ciudat pentru mine, avand in vedere ca ea este cea mai buna prietena a mea si el este fratele meu. In cele din urma, s-au logodit si s-au casatorit acum doi ani.

Din pacate, casnicia lor nu a durat mult. Au divortat dupa patru luni, iar fratele meu s-a mutat singur. Chiar in acea perioada a cunoscut-o pe actuala lui logodnica, cu care urmeaza sa se casatoreasca anul viitor, in februarie”, a mai povestit aceasta.

Postarea controversata a devenit rapid virala si a starnit reactii contradictorii in randul internautilor. Unii au sustinut-o pe sora barbatului, in timp ce altii au fost de acord cu faptul ca a gresit invitand-o pe fosta sotie a fratelui sau la masa de Craciun, desi stia ca se va crea o situatie stanjenitoare.

„Nu ai gresit cu nimic. Ea stia faptul ca fosta lui sotie are o relatie stransa cu tine si cu restul familiei. Nu ar trebui sa se simta amenintata de ea”, a comentat cineva.

„Prietena ta cea mai buna a fost in viata ta cu mult inainte ca fratele tau sa o cunoasca pe actuala lui logodnica. Ce o sa faca atunci cand o vei invita la nunta ta? Va face o criza de nervi?”, a mai scris altcineva.

Alti internauti, insa, au fost de alta parere, iar unul dintre ei a comentat:

„Tocmai ai creat o situatie jenanta intre tine, fratele tau si logodnica lui. Nu vad cum logodnica ar trebui sa se bucure de de masa de Craciun cand stie ca si fosta sotie a logodnicului ei este acolo".

„Cu alte cuvinte, i-ai comunicat viitoarei tale cumnate ca locul ei in familia ta nu este important. Este, de asemenea, o lipsa de respect fata de fratele tau. Gandeste-te ca viitoarea ta cumnata va fi mama nepotilor tai si femeia care il face fericit pe fratele tau. Ar trebui sa iei in considerare sentimentele ei, mai mult decat pe cele ale fostei lui sotii”, a mai comentat o persoana.

Tu ce parere ai? Cum ai fi reactionat intr-o asemenea situatie?

  • Surse: Reddit
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sora Poveste de viata

Articole recomandate

Citeste si despre