Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare

/ / Modificat: 2019-01-21
Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare

"Nu te vreau. Nu te vreau. Nu te vreau."

Este fraza de care te temi de multe ori si pe care nu vrei sa o auzi, mai ales cand vine de la fiica ta. Apoi pune asta pe repeat si vei afla cum ma simt eu acum. Nicio femeie nu este de piatra ca sa accepte ca universul fiicei sale se invarte doar in jurul tatalui.

Stii acea expresie "Fata lui tata?" E draguta, nu-i asa?

Fetita mea de 3 ani ma loveste in stern, in timp ce eu ma lupt sa o imbrac cu pijamaua in timp ce striga: "Vreau ca tati sa o faca!"

Raspunsul ei? O lovitura complet non-ironica pentru uterul meu, in timp ce se zbate sa scape. Si reuseste. Ma asez pe podea si ma uit dupa ea cum fuge ca pantalonii de pijama in vine.

Uite ce e. Imi place ca il iubeste pe tatal sau. Imi place ca au o legatura deosebita. De asemenea, inteleg ca aceasta ar putea fi foarte bine o faza - o faza care a durat de la nastere pana acum. De asemenea, inteleg ca este doar un copil a carui abilitate de empatie este mica.

Eu sunt adult. Imi amintesc de acest lucru pana in momentul in care, in timpul pranzului, ea plange dupa tatal ei si intreaba cate ore mai sunt pana cand ajunge acasa.

Imi amintesc din nou cand vrea sa fie ultimul care sa o sarute inainte de culcare si din nou cand trebuie sa fie primul care o invata sa-si scrie numele si sa se lege la pantofi.

Vreau ca ea sa ma vrea

Vreau sa traiesc sentimentul acela de a fi ales. Chiar daca fratele ei simt ca ma iubeste foarte mult si exista multa dragoste in casa noastra. Dar cand ea fuge de langa mine pentru a ajunge la sotul meu, atunci cand acesta se intoarce acasa, nu-mi pica deloc bine.

Imi spun ca asta are legatura cu faptul ca sta cam 10 ore pe zi cu mine, nu cu el. Eu sunt vechea jucarie si el va fi, pentru totdeauna, noul.

Dar, acele cuvinte "Nu te vreau" lasa un semn adanc. Incerc sa nu las sa se vada ca ma supara mai mult decat este normal. Si am decis sa blochez aplicatia mea de meditatie. Si functioneaza de cele mai multe ori.

Deocamdata, imi imbratisez cainele putin mai mult decat este necesar si continui sa fiu "mantaua" de pe locul al doilea. Pentru ca asta fac mamele. Completeaza golurile. Sunt fundatia care tine familia impreuna si pe toti cei din jur.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iubire mama Iubire copii Relatie tata fiica

Articole recomandate

Citeste si despre