Ce fel de educatie aplica CRBL in relatie cu fiica sa de 14 ani: ”Sunt un tata permisiv”

/ / Modificat: 2024-05-25
Ce fel de educatie aplica CRBL in relatie cu fiica sa de 14 ani: ”Sunt un tata permisiv”

 

In urma cu aproape doua luni, CRBL si sotia sa, Elena, anuntau ca se despart. Cei doi au impreuna o fiica in varsta de 14 ani, iar de curand artistul a dezvaluit cum este in calitate de tata. 

CRBL, dezvaluiri despre fiica sa adolescenta

Chiar daca a divortat de cea care i-a fost sotie timp de 16 ani, CRBL inca pastreaza o relatie buna cu Elena, fosta sotie, mai ales ca au impreuna o fiica. Desi ei nu mai formeaza un cuplu, raman in continuare parintii Alessiei, fiica lor in varsta de 14 ani. Aflata la varsta adolescentei, Alessia are nevoie de prezenta ambilor parinti in viata ei, iar mama si tatal sau se asigura ca o sprijina si o sustin cu tot ce are nevoie. 

Fiica lui CRBL este pasionata de muzica si dans, mostenind talentul de la ambii ei parinti. Artistul a vorbit recent despre cum este in calitate de tata si ce fel de educatie a ales sa ii ofere fiicei sale. 

”Suntem foarte apropiati, avem un numitor comun, dansul si muzica. Povestim foarte mult despre muzica, suntem foarte apropiati, suntem parteneri de joaca, de discutii, ma pun la curent cu lumea ei, iar eu incerc sa echilibrez din lumea mea, e foarte interesant, suntem foarte apropiati, incercam sa povestim despre tot ce e nou, cool”, a spus CRBL pentru Spynews.ro.

Cat de permisiv este tatal CRBL

Artistul incearca sa mentina lucrurile echilibrate si sa ii ofere fiicei lui libertate si intelegere, insa in anumite limite. In ceea ce priveste educatia pe care i-o ofera, artistul a povestit ca este permisiv, insa conteaza sa nu se intreaca anumite limite si sa existe in continuare educatia. 

”Sunt un tata permisiv in limita bunului simt, educatiei. Tolerez, dar nu pot sa trec peste cei 7 ani de acasa, respectul, iubirea, acolo raman destul de sever, nu e cazul Alessiei, ea asa a fost invatata, dar trec mai repede nimicurile”, a mai spus CRBL, pentru sursa mentionata. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatie Vedete copii Relatie tata fiica

Articole recomandate

Citeste si despre