Bebelusul care isi imbratiseaza mama, imediat dupa ce a venit pe lume

/ / Modificat: 2019-12-13
Bebelusul care isi imbratiseaza mama, imediat dupa ce a venit pe lume

Momentul in care un copil vine pe lume reprezinta ceva minunat pentru intreaga familie, dar mai ales pentru mama. Ea tocmai a facut cel mai mare efort din viata ei, deoarece nasterea, pe langa durere, este extrem de istovitoare.

 Dupa cele 9 luni de sarcina in care a trecut prin tot felul de stari, simptome sau complicatii, punctul culminant este atunci cand trebuie sa aduca copilul pe lume.

Legatura dintre mama si copilul ei se creeza inainte de momentul nasterii. Dar cand apare bebelusul, aceasta legatura se consolideaza si sentimentul creat este minunat. Iar legatura emotionala nu poate fi exprimata in cuvinte

Bebelusul care si-a imbratisat mama

Medicii au reusit sa surprinda in timpul unei nasteri legatura speciala care exista intre un bebelus si mama sa. Imediat dupa ce a venit pe lume, fetita s-a agatat de fata mamei sale si a imbratisat-o, acesta fiind cea mai speciala imbratisare din viata femeii.

imbratisare

Filmuletul a fost realizat la spitalul Santa Monica (Brazilia), iar frumoasa bebelusa se numeste Agata Ribeiro Coelho. 

"A fost un moment incredibil cand fiica mea m-a imbratisat pentru prima data. Echipa medicala a fost foarte buna si toata lumea a fost foarte surprinsa ca a actionat in acest fel, nu le venea sa creada cat de afectuoasa a fost cu mine," a spus tanara mama, in varsta de 24 de ani, la cateva ore dupa nastere.

Momentul magic petrecut in sala de nasteri a fost imortalizat de medici pentru a arata legatura care se creaza la nastere intre o mama si bebelusul sau si care dureaza o viata intreaga. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbratisare Bebelus Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre