Dietele vegane pentru diabet! Sunt ideale si cresc productia de insulina

/ / Modificat: 2019-03-05
Dietele vegane pentru diabet! Sunt ideale si cresc productia de insulina

Productia naturala de insulina poate fi imbunatatita, sustin specialistii. Totul se intampla cu ajutorul alimentatiei corecte si cat mai curata, fara chimicale.

Persoanele cu diabet isi pot imbunatati modul de trai printr-o alimentatie corecta. Daca esti predispus sa suferi de aceasta afectiune, ei bine, o dieta vegana ar putea sa te pazeasca impotriva bolii.

Pentru ca o vorba veche spune ca suntem ceea ce mancam, s-ar parea ca sfatul este valabil si pentru bolnavii de diabet. Boala ii afecteaza anual si pe romani, asa ca nu ignora sfaturile care ti-ar putea salva viata!

O dieta vegana poate sa imbunatateasca secretia naturala de insulina, in organism, dar si de hormoni incretinici. Asta in cazul persoanelor cu diabet de tip 2. Cel mai nou studiu a demonstrat acest fapt impresionant. Datele revolutionare au fost publicate de curand in revista Nutrients.

Dietele vegane sunt ideale pentru persoanele cu diabet

„Avand in vedere cresterea numarului de persoane care sufera de diabet si cea a costurilor de insulina, acest studiu ne ofera speranta ca exista o solutie la indemana: chiar alimentele din farfuriile noastre”, a fost de parere Hana Kahleova, autorul studiului. Aceasta este director de cercetare clinica la „Comitetul Medicilor pentru o Medicina Responsabila”, din Washington, in SUA.

Pe timpul studiului, care a tinut timp de 16 saptamani, participantii au consumat burger din tofu sau burgeri din carne. Variantele de alimente aveau aceeasi cantitate de calorii dar si nutrienti, noteaza agerpres.ro.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diabet

Articole recomandate

Citeste si despre