Cum te tratezi in cazul unei infectii urinare

/ / Modificat: 2014-03-12
Cum te tratezi in cazul unei infectii urinare

Infectia urinara reprezinta o afectiune frecventa a sistemului genital feminin si masculin, cauzata de prezenta germenilor si a bacteriilor. In lume, infectiile urinare sunt catalogate ca a doua infectie  raspandita, dupa infectiile respiratorii. Ba mai mult, cercetarile au aratat ca una din cinci femei dezvolta o infectie urinara in cursul vietii. La barbati, infectiile urinare nu sunt atat de frecvente, dar, atunci cand survin, au severitate mai mare decat la femei.

O infectie de tract urinar poate fi cauzata de ciuperci, virusuri si bacterii. Totusi, cel mai frecvent, infectiile de tract urinar sunt cauzate de bacterii. Bacteriile patrund cu viteza in tractul urinar si sunt eliminate cu rapiditate, in mod normal, inainte de a provoca infectii.

Infectiile tractului urinar pot fi cauzate de orice tip de bacterii, dar cel mai frecvent sunt declansate de Escherichia Coli sau E coli. Acestea sunt bacterii care se gasesc in mod normal in intestine. Infectiile tractului urinar cu Escherichia Coli pot fi dureroase sau incomode, dar sunt usor de tratat si prevenit.

Infectiile sistemului urinar cauzate de E coli au o varietate de simptome. Printre acestea se numara durerea resimtita in zona partii inferioare a spatelui sau a pelvisului, intrucat bacteriile determina inflamarea rinichilor si a vezicii urinare.

In cazul in care bacteriile se concentreaza asupra uretrei, veti experimenta o senzatie de arsura si durere in timpul sau dupa incheierea urinarii. Urina ar putea fi inchisa la culoare sau tulbure, mirosul acesteia se va modifica si ar putea contine chiar si urme de sange.

Pentru a stabili daca o persoana sufera de o infectie urinara, medicul ii va solicita acesteia sa descrie simptomele urinare, apoi va recomanda bolnavului sa colecteze o mostra de urina pentru analiza acesteia la laborator.

Stiai ca infectiile urinare frecvente sau netratate pot duce, in timp, la infertilitate si la afectiuni renale grave, de multe ori ireversibile?

Tratamentul clasic in cazul infectiilor urinare se bazeaza pe antibiotice, insa acestea pot dauna organismului prin slabirea sistemului imunitar, mai ales daca sunt luate pe o perioada indelungata de timp sau in cure succesive.

Laboratoarele Fiterman au creat gama URACTIV pentru protejarea ta impotriva acestor infectii. Noutatea acestei game este Uractiv Forte x 10 capsule. Uractiv Forte contine strugurii ursului si albastru de metilen si se recomanda persoanelor peste 12 ani. Acest produs este disponibil in farmacii si plafare intr-un pachet special: Uractiv Forte + servetele intime umede CADOU.

Tot in aceasta perioada, este disponibila si urmatoarea promotie: la achizitionarea unei cutii de Uractiv capsule vei primi CADOU un pachet de absorbante zilnice Bella.

URACTIV mentine functionarea normala a rinichilor si contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, substantelor straine sau in exces rezultate din procesele metabolice.

URACTIV se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile. Nu uitati sa beti multe lichide!

La fel de importanta este si depistarea cat mai precoce a infectiilor urinare pentru a fi tratate corespunzator. Cu ajutorul testului Uractiv, acum poti depista infectiile urinare chiar acasa, in doar 30 de secunde.  Acesta identifica in urina prezenta eritrocitelor, nitritilor si leucocitelor, fiind similar cu testele ce se efectueaza in laborator.

Uractiv  - rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare!

www.uractiv.ro

Facebook Laboratoarele Fiterman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre