Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti aniverseaza 5 ani de existenta in locatia actuala cu o noua identitate vizuala

/ / Modificat: 2022-05-10
Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti aniverseaza 5 ani de existenta in locatia actuala cu o noua identitate vizuala

Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti este specializat în tratarea acneei. Pana în acest moment, mii de cliente au scapat de aceasta problema si au recastigat un ten sanatos si frumos.

Bucuresti, 10 mai 2022 – Cu peste 20 de ani de experienta în industria de frumusete, dintre care 5 ani în noua locatie din strada Graului, nr. 21, Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti îsi aniverseaza anul acesta existenta cu o noua identitate vizuala care marcheaza maturizarea sa. ”Sunt fericita ca o afacere pe care am pornit-o de la zero, din pasiune, a crescut frumos pe o piata extrem de competitiva. La aniversarea celor 5 ani de zile în locatia actuala am hotarat ca este momentul sa oferim centrului estetic o noua identitate vizuala care sa surprinda mai bine valorile în care, împreuna cu echipa mea, credem: onestitate, empatie, armonie,” spune Elena Miron, fondatoarea centrului cu acelasi nume.

Rebranding-ul vine la 5 ani dupa redeschiderea Centrului Estetic Elena Miron în locatia actuala; un spatiu mare, aerisit si luminos, care ofera 4 camere pentru proceduri estetice, fiecare cu o tematica specifica: Romantic, Pastel, Baroc si Klimt. Evolutia aceasta a adus cu sine si îmbunatatiri în ceea ce priveste extinderea echipei, procesul de lucru, optimizarea timpului si crearea unui spatiu echilibrat si pozitiv. Elena Miron explica: ”Pentru mine a fost mereu importanta satisfactia clientelor. Mi-am dorit pentru ele un spatiu care sa le relaxeze si sa le ajute sa se deconecteze de grijile de zi cu zi. si cred ca am reusit acest lucru pentru ca avem cliente fidele care revin aici de ani de zile, atat pentru calitatea serviciilor, cat si pentru atmosfera.

Tratarea acneei: una dintre cele mai comune probleme, indiferent de varsta

Elena Miron a devenit cunoscuta în industria de frumusete locala datorita rezultatelor obtinute în tratarea acneei. Mii de cliente, tinere si mature, care s-au confruntat ani de zile, fara succes, cu problema acneei, au reusit sa-si vindece în sfarsit tenul dupa ce au ajuns pe mainile Elenei Miron. ”Si eu m-am confruntat cu acneea la începutul carierei mele si pot sa spun ca acesta afost unul dintre motivele pentru care am intrat în industria de frumusete. Mi-am dorit sa gasesco rezolvare pentru mine si, cand am reusit asta, am vrut sa ajut si alte fete si femei care se confrunta cu aceeasi problema. Acneea poate fi vindecata prin întelegerea tenului si tratarealui cu rabdare si produse potrivite,” spune Elena Miron.

Pe site-ul elenamiron.ro stau marturie testimonialele clientelor care au scapat de acnee, dar si fotografii cu evolutia tratamentului pe care l-au urmat si vindecarea definitiva a tenului. Ada Maria este una dintre clientele care au ajuns la Elena Miron dupa 7 ani de acnee severa si încercari esuate de a o trata. Ea recunoaste ca: ”Un ten sanatos este important atat pentru aspectul exterior, care îmi ofera sentimentul de frumusete, cat si pentru starea de bine pe care mi-o ofera atunci cand vad ca, pe zi ce trece, tenul meu îsi schimba textura si devine din ce în ce mai neted, mai înviorat, cosurile si urmele disparand.” Azi, tenul Adei Maria este vindecat si sanatos.

Elena Miron

Planuri de viitor

În urmatorii 5 ani, Elena Miron îsi doreste extinderea echipei si deschiderea a 3 noi centre estetice în Bucuresti. Pe termen lung, planurile de dezvoltare mai includ: lansarea unui magazin online, dezvoltarea unei linii de produse cosmetice cu brandul Elena Miron, investitia în noi tehnologii inovatoare, dar si programe educationale care sa pregateasca o noua generatie de specialisti în industria de frumusete – cursuri, workshop-uri si programe de mentorat.

Despre Centrul Estetic Elena Miron Bucuresti

Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti ofera servicii de înfrumusetare: tratament anti-acneic, tratamente de întretinere, tratamente anti-îmbatranire, epilarea definitiva cu laser si stilizare sprancene. Cu peste 20 de ani de experienta, centrul estetic are o echipa de profesionisti formata din esteticienele Elena Miron si Andreea Yan. Lor si se alatura Iulian si Claudiu Miron, fiii Elenei Miron, care se ocupa de partea administrativa a centrului. Elena Miron Centru Estetic Bucuresti este o afacere de familie, pornita din pasiune si construita pas cu pas, cu rabdare si atentie pentru detalii.

***

Vrei sa stii unde poti urmari noutatile Centrului Estetic Elena Miron?

Afla mai multe informatii despre serviciile Elena Miron – Centru Estetic Bucuresti pe site-ul elenamiron.ro.

Urmareste pagina de Facebook Elena Miron – Centru Estetic Bucuresti: 

https://www.facebook.com/elenamiron.ro

Da follow paginii de Instagram Elena Miron – Centru Estetic Bucuresti: 

https://www.instagram.com/elenamiron.ro/

Ai alte întrebari despre Centrul Estetic Elena Miron din Bucuresti?

Iulian Miron | Manager

iulian@elenamiron.ro

0758.519.578

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Clinica estetica Acnee fata

Articole recomandate

Citeste si despre