Dr Levy a ales Romania pentru a deschide o clinica pentru interventii estetice spectaculoase

/ / Modificat: 2019-06-06
Dr Levy a ales Romania pentru a deschide o clinica pentru interventii estetice spectaculoase

Dr. Mordechai Yair Levy, chirurg estetician, a ales Romania ca noua lui casa, iar ieri seara ne-a deschis usa clinicii sale, la inaugurarea acesteia, eveniment la care au participat vedete, reprezentanti mass media, bloggeri si influenceri.

Anna Roman, Ana Barnoschi, cantareata Maria Andreea sau Alina Pana au fost doar o parte dintre persoanele publice care i-au putut fi alaturi in cadrul unui eveniment select.

Invitatii prezenti s-au putut bucura de un eveniment organizat impecabil, care s-a desfasurat intr-un cadru relaxant, alaturi de numeroase surprize din partea sponsorilor de la Beauty One.

Dr. Mordechai Yair Levy este specialist in chirurgie plastica si reparatorie, are la activ un deceniu de experienta, cu multiple certificari internationale. Pentru ca vrea sa fie mereu la curent cu cele mai noi descoperiri si tehnici medicale, participa la toate congresele internationale de profil si cursuri de formare.

Dr-Levy1

In cei peste zece ani de activitate, Dr. Mordechai Yair Levy a efectuat mii de interventii estetice si reparatorii. Cazurile pentru copii le-a operat pro bono, indiferent de posibilitatile financiare ale parintilor (interventii reparatorii pentru a corecta defecte din nastere sau defecte aparute in urma accidentelor), dar si in interventii estetice-problema: fie cazuri rezolvate dupa interventii anterioare nereusite sau cazuri complexe refuzate de alti chirurgi. In plus, Dr. Mordechai Yair Levy face frecvent operatii estetice considerate inca tabu: himenoplastie si labioplastie.

Dr-Levy2

Doctorul Mordechai Yair Levy efectueaza frecvent si cu grad mare de satisfactie din partea pacientilor operatiile de lifting facial, minilifting facial, blefaroplastie si augmentare mamara si operatii post-bariatrice.

Dr-Levy3

Dr-Levy4

"Multi spun ca noi, chirurgii plasticieni, nu facem mare lucru: marim buze si punem sani. Eu nu cred asta. Eu chiar simt ca ceea ce fac in fiecare zi in cabinet schimba viata unor oameni si o schimba in bine. Nu pot sa va explic ce bine m-am simtit saptamanile trecute cand am vazut ca dupa un mini lifting o pacienta de-ale mele arata cu 25 de ani mai tanara", spune Dr. Levy.

Marti, 4 iunie, intr-un eveniment restrans, Dr. Levy si-a prezentat noua sa casa, clinica ce-i poarta numele din Strada Ion Slatineanu numarul 6. La eveniment au participat apropiatii clinicii, prieteni si cateva dintre pacientele acestuia, unele dintre ele persoane cu notorietate.

„M-am lasat cu maxima incredere pe mana domnului doctor si nu am gresit. Operatia de ridicare si augmentare mamara cu implant de silicon pe care Dr. Levy mi-a facut-o a fost fara complicatii, fara dureri si a durat foarte putin. Acum sunt multumita, sanatoasa si fericita datorita unui singur om: Dr. Levy”, Anda Calin.

„Mi-am dorit sa incep un tratament pentru tratarea vergeturilor, iar de curand am avut norocul sa il cunosc pe Dr. Levy, medicul care mi-a oferit un motiv in plus de fericire si de a ma simti si mai bine in pielea mea. Recomand cu incredere acest tratament revolutionar tuturor persoanelor care au vergeturi. Dr. Levy Medical Center, multumesc pentru profesionalism”, Ana Maria Barnoschi.

„L-am vizitat pe Dr. Levy, un medic super talentat, care m-a sfatuit sa incerc un tratament foarte interesant: terapia Vampir (PRP). Pe scurt, este vorba despre un tratament care se face utilizand plasma din propriul sange, pentru un ten de invidiat! Tratamentul nu este dureros, pentru ca inainte se aplica o crema anestezica”, cantareata Nicoleta Nuca.

„Acum zambesc cu incredere datorita clinicii Dr. Levy Medical Center. Am facut o interventie usoara la nivelul fetei, ce nu necesita timp de vindecare. Efectul este vizibil in doar cateva zile, iar ridurile sunt diminuate”, Alina Pana, Exatlon.

Dr. Mordechai Yair Levy opereaza in Romania, la clinicile din Bucuresti si Timisoara, si in Israel, la clinicile din Tel Aviv si Haifa. Dr. Levy Medical Center ofera servicii minim invazive de rejuvenare faciala si cu efecte anti-aging. De asemenea, dr. Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice, estetice si de reconstructie, printre care se afla liftingul facial cu o tehnica revolutionara, marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul bratelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea si augmentarea feselor sau remodelarea estetica a pleoapelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Clinica estetica

Articole recomandate

Citeste si despre