Casa ta iti influenteaza greutatea?

/ / Modificat: 2010-12-13
Casa ta iti influenteaza greutatea?

Inainte de a trece la o dieta stricta sau de a te infometa pentru a slabi, afla daca nu cumva propria ta casa este cea care iti adauga kilogram dupa kilogram in silueta. Vinovate? Ar putea fi chiar peretii, canapeaua sau vesela favorita. Transforma-ti casa pentru a slabi si pentru a fi o mamica frumoasa si sanatoasa!

Scaunele comode cu spatar din bucatarie

Nicio bucatarie nu este lipsita de scaune! Insa nu este cazul sa vizezi scaunele mult prea comode, cu pernute si spatar. Acestea nu fac decat sa te incurajeze sa stai foarte mult timp pe ele, incurajand sedentarismul. Chiar si atunci cand gatesti esti tentata sa te pozitionezi comod pe el si sa eviti sa te misti prea mult.

Nu este bine, renunta la a pune astfel de scaune in bucatarie si tine-le cat mai departe de spatiul tau de miscare cand gatesti.

Peretii si obiectele decorative rosii

O fi rosul senzual, viu, inflacarat si pasional si se potriveste excelent cu cearsafurile de satin sau cu decorul dormitorului ori bucatariei. Ceea ce trebuie sa stii este ca rosul te face sa mananci mai mult. Mai mult, daca ai rosu in dormitor sau sufragerie vei observa ca vei fi tentata sa mananci adesea in pat sau pe canapea, ceea ce e contra principiilor oricarei diete de slabit. Nu alege nici vesela rosie sau alte obiecte de prin bucatarie!

Mai bine alege culoarea albastru pentru decorare si ornamentare. Aceasta nu este o culoare "apetisanta" daca esti o gurmanda, iar daca te inconjori cu ea nu vei mai pofti chiar la tot ce iti cade prin mana.

Atmosfera racoroasa din casa

Pornirea aerului conditionat nu face decat sa iti deschida si mai mult apetitul. E si logic, vara la 37 de grade Celsius nu prea ai pofta de mancare, nu-i asa? Asa ca tine aerul inchis si pastreaza casa la o temperatura calda. Aerul racoros iti da pofta de mancare!

Canapeaua si tv-ul

Combinatia dintre statul pe canapea si uitatul la tv reprezinta tot ce poate fi mai rau pentru o silueta. Chiar si atunci cand nu mananci in timp ce privesti filmul preferat, tot nu arzi atatea calorii cate ai consuma daca ai face ceva prin casa sau daca ai iesi la o plimbare in oras. Limiteaza timpul la tv si lungitul pe canapea!

O bucatarie ultradotata si moderna

Ti-ai amenajat o bucatarie in ultimele tendinte si esti atat de mandra de ea incat petreci cea mai mare parte a timpului acolo? De ce nu ai face-o? Pana la urma ti-ai pus un coltar sau scaune confortabile, ai tv, un minibar, masina de spalat si alte lucruri la-ndemana. Ei bine, specialistii feng shui sustin ca statul indelund in bucatarie este pacatos pentru dieta. Cu cat stai mai mult in bucatarie, cu atat vei fi tentata sa mananci mai mult! Poate era mai bine sa o pastrezi mai... simpla!

Bombonierele si alte decoratiuni pentru dulciuri

Evita sa iti intinzi prin casa tot soiul de cutii decorative pline de bomboane si alte dulciuri. Nu vei face decat sa mananci cate una de fiecare data cand treci prin zona lor. Sunt pozitionate ostentativ si tentant, cum sa rezisti? Renunta sa le umpli mereu sau sa le tii in calea ta!

Vesela

A aparut tendinta achizitionarii farfuriilor de dimensiuni cat mai mari. In timp ce majoritatea europenilor servesc portii mici in farfurii imense, noi nu ne putem abtine sa nu umplem pana la refuz farfuria! Nu este bine sa te aprovizionezi cu astfel de vesela pentru ca nu vei face fata tentatiei! Cumpara farfurii mai mici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dieta slabit Slabit femei

Articole recomandate

Citeste si despre