6 carti de bucate pentru mamici ocupate. Retete simple si rapide

/ / Modificat: 2011-07-04
6 carti de bucate pentru mamici ocupate. Retete simple si rapide

Cartile de bucate cu retete simple si rapide reprezinta salvarea mamicilor ocupate. Meniul familiei este o grija zilnica care iti scoate peri albi de foarte multe ori. In fiecare zi trebuie sa mancati altceva la fiecare masa! Unora le plac anumite preparate, copiii au meniu propriu, iar ideile tale sunt limitate. Este vara, asa ca cel mai bine este sa te concenrezi pe retete simple care sa te tina cat mai putin timp in bucatarie!


Carte_de_bucate_Sanda_Marin1. Carte de bucate

Cartea de bucate scrisa de Sanda Marin este un soi de "Biblie" a bucatariei oricarei familii. Retetele din aceasta carte domnesc de peste 70 de ani si reusesc sa surprinda in totalitate gustul mancarurilor "ca la mama acasa". Este cea mai cunoscuta si longeviva carte de bucate a romanilor si contine peste 1500 de retete. Trebuie doar sa alegi o litera sau un aliment si sa incepi sa scormonesti dupa retete care sa il contina. Imposibil sa nu iti vina o idee!

Pret: 29.10 Ron

Librariabucuresti.ro

Retete_pentru_alimentatia_copilului2. Retete pentru alimentatia copilului

Copilul are de obicei un program alimentar diferit de restul familiei. Mai ales daca este foarte mititel, el nu poate consuma orice si oricat. De aceea, trebuie sa ii gatesti separat. Iata un ghid util de retete create pe nevoile tuturor micutilor. Retetele din aceasta carte te pot scoate din incurcatura cand nu mai stii ce sa gatesti. Este o carticica care trebuie sa fie in bucataria oricarei mamici!

Pret: 13.15 Ron

Elefant.ro

super_salate3. Super salate


Daca nu stiati, dragi mamici, salatele sunt cele care va pot scoate din incurcatura atunci cand nu aveti nimic gatit si nici mult timp la dispozitie. In sezonul cald acestea sunt la mare cautare si sunt preferate de cei mai multi pofticiosi. Iata o carte care inglobeaza retete delicioase de salate. Ele sunt create astfel incat sa satisfaca nevoile nutrionale pentru o singura masa, iar combinatiile de ingrediente promoveaza un stil alimentar sanatos.

Pret: 99.9 Ron

Lumearetetelor.ro 

Bucataria_de_la_A_la_Z4. Bucataria de la A-Z

Cartea contine informatii de la A-Z integrate intr-o sumedenie de retete, sfaturi si trucuri de gatit. Este extrem de utila pentru mamicile care nu sunt foarte talentate in bucatarie. Ea ofera ilustratii si sfaturi, dar si tehnici de gatit care sa iti economiseasca timp in bucatarie. Ilustratiile sunt graitoare si te ajuta foarte mult sa iti dai seama cum trebuie sa arate la final preparatul si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Pret: 69.9 Ron

Lumearetetelor.ro

201_retete_de_mancaruri_pregatite_rapid_si_sanatos5. 201 retete de mancaruri pregatite rapid si sanatos

Ai la dispiozitie 201 retete pentru a satisface gusturile culinare ale familiei tale. Cartea de bucate scrisa de Mihai Basoiu refuza sa patrunda in tendintele culinare actuale. Nu se preteaza nici curentului junk-food, nici celui bio. Este o intoarcere la origini culinare unde ingredientele de baza erau produsele proaspete fara adaos de conservanti sau aditivi daunatori. Asadar, cartea de bucate este o propunere pentru mamicile care vor sa gateasca simplu, sanatos, dar si rapid.

Pret: 7.50 Ron

Elefant.ro

bucatele_noastre_horia_varlan6. Bucatele noastre


Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti. Cartea de bucate a lui Horia Varlan contine retete culese din calatoriile prin tara. Pentru mamicile care sunt adeptele bucatariei traditionale romanesti, aceasta carte este esentiala in bucatarie. Sunt retete simple, cu ingrediente traditionale si cunoscute, care pot fi facute de orice mamica. Nu trebuie sa ai un talent nativ in bucatarie pentru a te bucura de gustul acestor retete. Trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.

Pret: 61.75 lei

Vreau-carti.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete rapide Retete copii

Articole recomandate

Citeste si despre