Vrei sa ai coate si calcaie cat mai fine si ingrijite?

/ / Modificat: 2016-04-20
Vrei sa ai coate si calcaie cat mai fine si ingrijite?

Coatele si calcaiele tale sunt mereu uscate, crapate, avand un aspect neplacut? Aceasta problema este foarte des intalnita, dar nu intotdeauna tratata.

Este esential sa ingrijim zonele uscate ale pielii, pentru a elimina disconfortul si, mai ales, pentru ca se apropie vremea de purtat sandale...

crema_ceta

Pe parcursul zilei, incearca Crema hidratanta pentru coate si calcaie uscate de la Ceta Sibiu, cu actiune epitelizanta, protectoare si emolienta. Aceasta formeaza un strat protector care impiedica aparitia deshidratarii, chiar si dupa spalare. Vei observa cum pielea va redeveni moale si hidratata, iar aspectul ei se va imbunatati semnificativ.

Seara, foloseste Unguentul cu extracte naturale pentru calcaie, care trateaza crapaturile calcaielor si hraneste intensiv pielea. Fiind imbogatita cu galbenele, codita soricelului si patlagina, aceasta consolideaza structura pielii si o ajuta sa-si mentina nivelul optim de hidratare.

crema_tip_balsam_calcaie

Avand in compozitie extracte naturale, crema te ajuta sa-ti mentii frumusetea si hidratarea pielii, iar unguentul Ceta Sibiu contribuie la refacerea tesuturilor. Astfel, impreuna, acestea ajuta pielea sa-si recapete echilibrul si ii ofera protectie.

Produsele Ceta Sibiu se gasesc in magazine naturiste, farmacii si hypermarket-uri.

Pentru mai multe informatii accesati:

www.ceta-sibiu.ro 

www.facebook.com/CETASIBIU/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre