Tu ce zi ai ales sa dedici sanatatii tale?

/ / Modificat: 2015-11-09
Tu ce zi ai ales sa dedici sanatatii tale?

Cele mai multe dintre afectiunile cu impact sever si pe termen lung apar din cauza amanarii efectuarii unui set complet de analize si de investigatii prescrise de medicul specializat. De aceea, Spitalul Wellborn te invita la Ziua Sanatatii Tale, un context ideal pentru a acorda timp preventiei.

Cum? Incepand chiar de acum, programeaza-te la 0319105,  031 425 11 15, 0785212628 si beneficiaza gratuit de:  consultatii specializate si de ecografii. Atentie, acestea sunt oferite in numar limitat (5 ecografii, 5 consultatii, 3 consultatii de infertilitate) si doar pe baza de programare, asadar nu sta pe ganduri!

Programarile se fac doar pentru zilele de miercuri, in intervalul 11-18, in cadrul spitalului Wellborn din Bucuresti, strada Brodina, numarul 3. 

Fiecare dintre serviciile medicale oferite pacientilor prin intermediul acestei campanii de responsabilizare si de facilitare a accesului la sanatate este, de asemenea, un prilej de cunoastere a tehnologiilor avansate disponibile in Romania pentru cupluri si pentru viitoarele mamici.

Mai mult decat atat, pacientele pot face astfel primul pas in alegerea medicului ce va monitoriza sarcina sau care va oferi tratamente personalizate de-a lungul celor mai importante si sensibile momente din viata femeii.

Echipa de medici

Din momentul validarii programarii, de restul ne ocupam noi. Am ales o echipa de medici supraspecializati in Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro, detinand competente avansate in ecografii obstetrical-ginecologice, colposcopii si histeroscopie: Silviu Predoi, Viorica Chirita, Carmen Ianiotescu, Oana Moise, Alin Burlacu, Gabriel Mitroi.

Mai multe detalii despre campanie poti gasi aici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre