Tot ce e mai bun in materie de protectie solara pentru familia ta!

/ / Modificat: 2015-04-30
Tot ce e mai bun in materie de protectie solara pentru familia ta!

Vara si baile de soare ne determina sa ne ajustam rutina de make-up si de ingrijire a tenului. Soarele arzator din timpul verii ne anunta ca este vremea sa ne indreptam spre texturi usoare, rezistente la apa, formule sigure, cu toleranta mare si protectie SPF sporita. 

In aceasta vara, descopera produsele dermato-cosmetice de tip 2 in 1, dedicate ingrijirii si protectiei tenului sensibil. Acestea combina intr-o singura formula esentiala toate functiile de care tenul are nevoie pe timpul verii, pentru a se bucura de protectie, frumusete, siguranta si confort, fara compromisuri.  

Crema_nuantatoare

Laboratoarele dermatologice Avene, numarul 1 in Romania in protectia solara (in farmacii), ofera in aceasta vara crema nuantatoare cu SPF 50+, o formula dermato-cosmetica ce asigura protectie maxima tenului sensibil impotriva efectelor nocive ale soarelui. In plus, crema uniformizeaza nuanta tenului, acopera micile imperfectiuni si il ilumineaza, avand un efect de stralucire naturala, datorita pigmentilor nuantatori similari unui fond de ten usor.

Crema nuantatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este potrivita pentru protectia si uniformizarea tuturor tipurilor de ten. Cu o formula usoara, non-grasa si non-lipicioasa, crema asigura tenului sensibil un confort deplin, cu un efect de durata, fiind in acelasi timp rezistenta la apa.  

Formula nu contine parabeni, silicon, alcool si are un nivel de toleranta extrem de ridicat, fiind un produs 100% sigur pentru tenul sensibil si hiper-sensibil, mai ales in timpul verii, cand reactiile alergice la soare sunt frecvente. 

Crema nuantatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este disponibila in farmaciile din toata tara, la pretul recomandat de 75 lei, 50 ml.

Pachet_special_protectie

Special pentru mamici, in aceasta vara Avene ofera pachetul special pentru protectia solara a copiilor. Format din Spray Avene pentru copii SPF 50+, 200ml, si Lapte fotoprotectie copii SPF 50+, 100 ml, pachetul  in editie limitata este disponibil in farmaciile din toata tara pentru siguranta deplina a pielii copilului tau. 

Pachet special Protectie Solara pentru Copii Avene – pret 113 lei, gramaj total produse 300 ml.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Protectie soare

Articole recomandate

Citeste si despre