Sanatatea nu trebuie sa astepte! Este randul tau sa fii sanatoasa!

/ / Modificat: 2015-07-16
Sanatatea nu trebuie sa astepte! Este randul tau sa fii sanatoasa!

Asa le spun in fiecare zi medicii din cadrul primului Spital de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala din Bucuresti, Wellborn, cunoscut ca fiind locul unde stiinta, profesionalismul si tehnologia stau sub semnul vietii. Un fapt real, validat prin mii de cupluri fericite si prin mii de zambete ale micutilor nascuti cu sprijinul medicilor Wellborn.

In vara aceasta, femeile sunt invitate sa isi verifice starea de sanatate printr-un set medical complet, ce contine analize si investigatii dedicate sanatatii intime: o consultatie obstetrica-ginecologie, o ecografie mamara (pentru ambii sani), o ecografie endovaginala, o colposcopie, precum si analize: un examen citologic Papanicolau, CA125, CA15-3, cultura col, hemoleucograma, VSH, PCR. Pacientele care vor beneficia de acest pachet vor plati doar 500 de lei (reducere de 54%) pentru toate serviciile enumerate mai sus.

Mai multe detalii despre pachet pot fi gasite aici.

Dedica-ti o zi speciala dedicata investigatiilor medicale complete!

Pentru ca totul sa fie cat mai simplu, pacientele sunt asteptate cu o programare prealabila si cat mai rapid pentru a putea beneficia de reducerea de 54% valabila doar in perioada acestei veri.

In doar o singura zi, Spitalulul Wellborn iti ofera setul complet de analize la un pret redus, pentru ca bugetul sezonului estival sa nu simta nici un fel de amenintare. Si, pana la urma, ce poate fi mai placut decat un concediu lipsit de griji, in care sa celebrezi sanatatea asa cum se cuvine. 

Cine poate beneficia de acest pachet?

"Sustinem sanatatea ca o stare continua, asadar am introdus acest pachet complet pentru ca ne dorim ca tot mai multe femei cu varste cuprinse intre 30 si 50 de ani sa inteleaga importanta preventiei si a tratamentului afectiunilor in stare incipienta. Stim cat de importanta este constientizarea si responsabilizarea femeilor in contextul in care acestea sunt partase la tot mai multe cazuri".

Medicii Spitalului Wellborn care fac parte din aceasta campanie sunt medici recunoscuti la nivel national pentru rezultatele excelente acumulate de-a lungul timpului in departamente precum: obstetrica-ginecologie, medicina materno-fetala, imagistica ecografica:, doctor Viorica Chirita, doctor Alin Burlacu,  doctor Bogdan Alexandru, doctor Oana Moise, doctor Carmen Ianiotescu, doctor Gabriel Mitroi, doctor Valentina Vargolici.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii  in topul celor 10 spitale din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer. Nominalizarea Wellborn pe primul loc in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de fertilizare si embriotransfer este, cu siguranta, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum si a importantei dotarii la standarde europene si a reusitelor dobandite in departamentul de Reproducere Umana Asistata.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii pot solicita o programare prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre