Sanatate femei: Nu lasa parul sa cada!

/ / Modificat: 2015-08-24
Sanatate femei: Nu lasa parul sa cada!

Apivita propune un tratament cu rezultate vizibile pentru un par frumos si sanatos

In sezonul de toamna, femeile si barbatii deopotriva pot observa pierderi semnificative ale parului. Acesta poate fi un fenomen pur sezonier, dar ce se intampla atunci cand pierderea parului persista?

Pentru o lupta eficienta impotriva acestei probleme, Apivita propune tratamentul complet Propoline, cu produse specializate si  pana la 99% cu ingrediente naturale, format dintr-un sampon tonifiant si o lotiune spray impotriva caderii parului, atat pentru barbati, cat si pentru femei. 

Tratamentul Apivita Propoline contine proteine din plante ce stimuleaza cresterea parului si intareste structura firelor, oferind si hidratare si hranire. Imbogatit cu propolis, uleiuri esentiale, cimbru si arbore de ceai, produsele controleaza secretia de sebum si nu ingrasa scalpul.

Pentru femei:

Sampon tonifiant – bogat in ingrediente active precum lupinul, dafinul si ginsengul, samponul intareste si hraneste firul subtire, parul devenind rezistent si revitalizat.

Tratament lotiune-spray anti-cadere par- contine proteine din lupin, vitamine si dafin, hraneste si  intareste firul subtire, creste densitatea parului si calmeaza iritatiile scalpului, lasand parul tonifiat si rezistent.

Pentru barbati:

Sampon tonifiant - continutul de lupin, rozmarin si ginseng revitalizeaza foliculii de  par, hraneste si intareste radacina firului subtire, iar cimbrul, propolisul, chinina si  extrasul de arbore de ceai controleaza excesul de sebum si curata in profunzime, fara sa irite scalpul.

Tratament lotiune-spray impotriva caderii parului - contine proteine din lupin, rozmarin si ginseng, ofera protectie anti-oxidanta, prevenind imbatranirea foliculului pilos, iar uleiurile esentiale de propolis, cimbru si arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lasand parul tonifiat si rezistent.

Gama Apivita Propoline este disponibila in farmaciile Sensiblu. Preturi recomandate :

Apivita Propoline Tratament Anti-Cadere Par Pentru Femei*150ML  (128.99 lei)

Apivita Propoline Sampon Tonifiant Pentru Femei*250ML  (51.99 lei)

Apivita Propoline Tratament Anti-Cadere Par Pentru Barbati*150ML  (128.99 lei)

Apivita Propoline Sampon Tonifiant Pentru Barbati*250ML (51.99 lei)

Pentru mai multe intrebari si informatii despre APIVITA, acceseaza: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre