Rasfat si ingrijire BIO pentru piele si par

/ / Modificat: 2016-04-15
Rasfat si ingrijire BIO pentru piele si par

Primavara este si a fost dintotdeauna sezonul prospetimii si al noilor inceputuri, al voiosiei si al optimismului, al bucuriei de a fi intampinati in fiecare dimineata de razele blande ale soarelui. 

Inspirat de natura sa se reinnoiasca, Life Care® lanseaza prima editie din 2016 a catalogului de produse si oferte, cu noi solutii pentru o viata mai fericita si mai sanatoasa.

Cand o femeie este  increzatoare in frumusetea si in calitatile ei, se simte mai fericita, iar acest calm interior radiaza in tot ceea ce face. in astfel de momente, un par rezistent si stralucitor, alaturi de o piele hidratata si sanatoasa sunt atribute in plus care ne fac sa stralucim in fata celorlalti si sa capatam increderea si puterea pentru a muta muntii din loc. De aceea, Life Care® isi imbogateste gama Kräuter® cu noi produse de rasfat si ingrijire pentru piele si par.

In aceasta perioada, pe fondul schimbarilor de vreme, se intampla adesea ca parul sa se ingrase mai repede decat de obicei, sa-si piarda din stralucire sau sa devina slabit si, astfel, sa descoperim ca mai multe fire de par raman in perie dupa periere. 

De aceea, este nevoie o ingrijire speciala, asigurata de samponul fortifiant cu rozmarin BIO de la Kräuter®. Acesta valorifica proprietatile terapeutice ale rozmarinului, unul dintre cele mai darnice ingrediente din natura. Rozmarinul declanseaza procesul de regenerare a firului de par, stimuland totodata circulatia sangelui la nivelul scalpului si contribuind astfel la fortifierea radacinilor si la vitalizarea firelor de par. 

De aceea, samponul poate inversa procesul caderii in exces a parului. in plus, uleiul esential si extractul bio de rozmarin regleaza productia de sebum la nivelul scalpului, prevenind astfel ingrasarea rapida si contribuind la reducerea matretii. si, la fel de important, samponul lasa o aroma placuta pe par si ii reda stralucirea pe care orice femeie si-o doreste.

Noutatea Life Care® pentru o piele sanatoasa si frumoasa este crema cu saruri minerale Kräuter®, un produs care contine 30% saruri minerale din Oceanul Atlantic. Aici, apa este curata, nepoluata si compusa din 96 de elemente active cu efect de remineralizare a pielii uscate.

In plus, crema este imbogatita cu extracte naturale de aloe vera, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale si vitamine care ii asigura pielii nivelul optim de hidratare. Produsul contribuie si la fortificarea barierei naturale ale pielii, protejand-o astfel de factorii externi daunatori, de la vant puternic la temperaturi extreme sau expunerea la chimicalele din mediul inconjurator.

Alege sa-ti ingrijesti pielea si parul cu solutiile sanatoase, cu ingrediente bio, de la Life Care® si lasa-te purtata de magia primaverii!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre