Program modern de remodelare in 7 pasi pentru 7 zile

/ / Modificat: 2016-06-22
Program modern de remodelare in 7 pasi pentru 7 zile

Elancyl, expertul in frumusetea corpului, lanseaza noua crema Slim Design - inovatie anti-celulita si revolutioneaza tratamentul celulitei datorita formulei unice care mizeaza pe eficienta rapida, avand la baza un Complex special de Cafeina3D.

Acesta este primul complex ce actioneaza in trei dimensiuni pentru refacerea structurii tesutului afectat de celulita. Crema reduce "gropitele" si garanteaza o netezire evidenta a pielii, actionand impotriva rigidizarii tesutului care stocheaza celulele de grasime. Eficienta cremei Elancyl Slim Design a fost testata chiar si la formele de celulita persistenta: dupa 7 zile de folosire, 8 din 10 femei au remarcat o piele vizibil mai ferma, mai tonifiata si mai supla.

Crema_anti_celulitica_ELANCYL_Slim_Design

Inovatia Elancyl Slim Design are la baza o descoperire stiintifica majora de ultima ora: celulita nu este produsa numai de dereglarea stocarii celulelor de grasime, ci si de rigidizarea tesutului conjunctiv. Desi celulita este foarte raspandita si afecteaza 9 din 10 femei, este mai putin stiut ca nu se datoreaza numai cresterii in greutate. Noua crema Elancyl Slim Design se gaseste in farmacii. Pret estimat: 150 RON, 200 ml.

Program modern de remodelare in 7 pasi pentru 7 zile

Iti dezvaluim cei 7 pasi care stimuleaza intr-un mod placut si usor adaptarea stilului de viata la unul mai activ, cu idei jucause - totul in timpul utilizarii noii creme Elancyl Slim Design, care promite rezultatele vizibile de imbunatatire a fermitatii pielii in doar 7 zile.

#1. Dimineata: petrece 20 minute la micul dejun

Micul dejun trebuie sa devina principalul moment de hrana al zilei. Combina fructe si legume fresh cat mai diversificate intr-un cocktail antioxidant care sa-ti asigure nutrientii pe intreaga zi. Daca te grabesti si esti pe fuga, nu este un motiv sa renunti la el: gaseste un recipient cool pe care sa-l iei cu tine si bea fresh-ul pe drum sau chiar imediat ce ajungi la birou.

program_sanatate_7_zile

#2. Mergi pe jos la serviciu

Pleaca spre serviciu cu 20 de minute mai repede si coboara cu o statie mai devreme din autobuz, parcheaza masina cateva strazi mai departe sau foloseste bicicleta. Parcurge cat mai mult din drum in mers alert, acesta imbunatateste fermitatea muschilor picioarelor si stimuleaza arderea grasimilor. Aplica la finalul zilei crema Elancyl Slim Design prin miscari circulare de masaj si simte cum se imbunatateste fermitatea pielii.

#3. Regula celor 10 minute

La fiecare o ora de relaxare sau stat pe scaun la birou, adauga 10 minute de activitate fizica. Ridica-te sa bei apa sau urca scarile la birou, dupa o ora de stat jos, chiar daca nu ai nimic special de facut la etaj. Gaseste un coleg cu care sa schimbi doua vorbe si care are biroul la cateva etaje mai sus. tine regula chiar si in vacanta: daca mergi la mare, dupa o ora de stat la plaja, inoata 10 minute.

#4. O sesiune de shopping poate fi antrenament

Gandeste-te la shopping ca la o plimbare energica prin mall: viziteaza cat mai multe magazine si probeaza cat mai multe haine care iti plac, chiar daca nu ai de gand sa le cumperi. Exista experimente pe internet care arata ca 1 km de shopping poate arde in jur de 70 calorii, in timp ce 1 km de jogging arde 90 de calorii.

#5. Planifica-ti un weekend activ!

Incearca activitati noi, nu neaparat solicitante si care sa te sperie, dar care sa te tina in forma. De exemplu, poti descoperi tir-ul, arcul, skateboard-ul, paint-ball-ul, laser tag-ul sau pur si simplu iesi afara si joaca badminton. Cumpara-ti o minge de handbal si redescopera joaca la iarba verde cu prietena ta cea mai buna. Daca vrei mai mult, vara aceasta este la moda wind-surfing-ul sau rafting-ul. Sunt necesare intre trei si patru ore de miscare pe saptamana pentru a mentinerea corpului in forma si peste patru ore pentru a slabi.

#6. Descopera cina vegetariana

Se stie ca orice program pentru silueta trebuie insotita macar de mai multa atentie la ce mananci, daca nu de o dieta. Ideea noastra: ia cina cu prietenele in oras si comandati-va numai de la sectiunea Vegetarian Food. Vei descoperi o lume noua de gusturi, din combinatii infinite si mai putin stiute dintre legume si fructe. Ia aceasta experienta ca pe o inspiratie de ce vei mai putea gati acasa. Dieta completeaza si din interior actiunea de ardere a grasimilor pe care o are crema Elancyl Slim Design, datorita Cafeinei, substanta activa varf de lance pentru diminuarea grasimilor.

#7. Pacaleste-te: cumpara-ti un outfit cool de sport

Unul dintre secretele sportivilor este motivatia. Noi nu suntem sportive, dar tot avem nevoie de motivatie. De a merge mai departe. De a ne antrena. Sau macar de a ne da jos din pat intr-o zi lejera de duminica. Cum sa te auto-motivezi: investeste intr-un outfit foarte cool ca sa astepti cu bucurie momentul in care il vei imbarca. Pregateste-ti un playlist fresh cu melodii dinamice, pe care le iubesti si care te aduc imediat la viata. Fa-ti o lista pe hartie cu activitatile sportive care iti plac si afiseaz-o pe frigider, ca sa poti alege usor si sa nu mai stai pe ganduri. Profita de lista pentru a-ti seta reminder sa nu uiti sa aplici Elancyl Slim Design zi de zi, asa cum este necesar pentru efecte vizibile imediate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre