Produse antisecte sigure pentru copilul tau

/ / Modificat: 2020-08-19
Produse antisecte sigure pentru copilul tau

Vara este departe de a se fi terminat, iar copiii nostri au nevoie in continuare de protectie impotriva insectelor, care raman foarte active. Tine la distanta tantarii, albinele sau paianjenii fara a afecta, insa, pielea delicata a micutului tau.

Intepaturile de insecte sunt o mare bataie de cap in sezonul cald, iar cei care au de suferit cel mai mult sunt copiii. De multe ori micutii dezvolta reactii alergice la ciupiturile de tantari, albine, paianjeni, furnici, viespi si alte vietuitoare mici si agasante. Prin urmare, este indicat ca ori de cate ori mergeti in locuri in care ar fi expusi, sa aveti la indemana produse repelente sau cu efect calmant, cum sunt cele din gama Hygienium NO BZZ.

Fie ca folositi Hygienium sevetele umede pentru curatare NO BZZ, fie ca preferati solutia Hygienium NO BZZ, fie ca alegeti Lotiunea delicata anti tantari NO BZZ, toate produsele vor asigura o protectie naturala pe tot parcursul zilei. Sunt indicate in special pentru copii, dar pot fi folosite cu incredere de toata familia. Uleiul de cuisoare va tine insectele la distanta, dar are si proprietati antiinflamatoare, iar continutul ridicat de Vitamina E va asigura hidratarea pielii.

O formula speciala de protectie si calmare are si Crema racoritoare cu mentol NO BZZ, creata special pentru a calma senzatia de usturime pe care o provoaca intepaturile de tantari. Concentrata ridicata de ulei de salve si eucalipt va asigura un efect rapid de calmare a pielii, iar mentolul va da acea senzatie de racorire atat de placuta pe timp de vara.

Protectie fara efecte secundare

Spre deosebire de alte produse de protectie impotriva insectelor, produsele Hygienium NO BZZ au o formula bazata doar pe ingrediente naturale, prietenoase cu orice tip de piele, in special cu cea a copiilor. Specialistii Hygienium au gasit solutiile perfecte pentru ca pielea produsele sa fie si placut de utilizat, si eficiente in lupta cu insectele.

Uleiul de cuisoare folosit din abundenta in produsele antiinsecte este cunoscut si apreciat inca din antichitate, atat pentru aroma sa deosebita cat si datorita proprietatilor sale curative. Deosebit de bogat in eugenol, uleiul de cuisoare aduce o multime de beneficii, intre care actiunea repulsiva impotriva tantarilor, dar si a altor insecte.

Vitamina E este folosita si ea in cantitati mari si este un puternic antioxidant care ajuta foarte mult pielea sa ramana hidratata si elastica.

Uleiurile esentiale de salvie si eucalipt au proprietati antiinflamatoare si asigura o calmare rapid a pielii, chiar daca vreo insecta nesuferita a reusit sa treaca de toate barierele si sa intepe pielea delicata a copilului.

Articole recomandate

Citeste si despre