O palarie de soare perfecta pentru tenul tau

/ / Modificat: 2015-07-03
O palarie de soare perfecta pentru tenul tau

Esti gata sa te bucuri de soare in binemeritatul concediu? Acum, ca vara e aici, acorda o ingrijire speciala tenului tau si rasfata-l din belsug.  In timpul lunilor insorite, pielea are nevoie de o ingrijire speciala.  

Herbalife SKIN iti propune un produs ideal pentru a-ti pastra tenul impecabil, pentru ca tu si pielea ta sa va bucurati de soare din plin. 

Crema hidratanta protectoare FPS 30 din gama Herbalife SKIN este perfecta pentru orice tip de ten, iar ingredientele sale cu proprietati antioxidante iti alinta pielea si o mentin neteda si stralucitoare. Ia cu tine crema hidratanta protectoare FPS 30 peste tot – in vacanta, la piscina sau in city break-ul pe care il astepti cu nerabdare!

Herbalife SKIN Crema hidratanta protectoare FPS 30

Conceputa special pentru a asigura protectie UVA/UVB si pentru a diminua aparitia ridurilor fine de expresie, crema te ajuta sa iti hidratezi pielea si sa o protejezi de razele nemiloase ale soarelui. In plus:

  • Diminueaza aparitia ridurilor in doar 7 zile*
  • Dubleaza nivelul de hidratare a pielii dupa 8 ore**
  • Pielea capata un aspect mai luminos si devine mai catifelata si mai neteda in  7 zile***
  • Rezultate ei sunt confirmate de teste clinice

Ingrediente: vitamina B3, vitaminele C si E cu proprietati antioxidante, Aloe Vera, ulei din seminte de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de masline si de susan. Fara parabeni adaugati. Produs testat dermatologic.

Pentru mai multe informatii vizitează site-ul www.herbalife.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre