Importanta spalarii mainilor

/ / Modificat: 2010-05-05
Importanta spalarii mainilor

 

Consideram ca suntem atenti la sanatatea noastra si a familiei noastre. Ne educam copiii sa se spele des pe maini, mai ales ca foarte multe boli se raspandesc datorita unei igiene precare. Atunci cand atingem diferite obiecte, in special din spatiul public, colectam milioane de microbi care pot transmite boli grave.

50% din infectiile respiratorii sunt provocate prin intermediul mainilor contaminate. Microbii care provoaca raceala sunt descoperiti pe mainile a peste 58% din persoanele bolnave. Acestia pot supravietui pe maini pentru cel putin 2 ore, dar in fiecare ora ne atingem nasul si/sau ochii de cel putin 2 ori.

Folosim sapunul potrivit?

Oare suntem chiar atat de atenti? Un sapun obisnuit nu ne poate proteja de virusuri si bacterii la fel de eficient ca un sapun antibacterian.

Reckitt Benckiser lanseaza gama Dettol - o gama completa pentru protectia impotriva bacteriilor si virusurilor transmise prin contact direct, singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.

Sapunul lichid antibacterian Dettol protejeaza impotriva bacteriilor ce se raspandesc prin atingere. Substanta activa din sapunul antibacterian Dettol distruge 99,9% din bacteriile si virusurile comune, inclusiv cele raspunzatoare pentru raceala si gripa. Sapunul antibacterian Dettol este testat dermatologic, are un miros proaspat, iar formula sa contine ingrediente hidratante.

Gama Dettol este prezenta acum in Romania cu 3 produse:

• 2 produse pentru dezinfectarea mainilor: Gel antibacterian si Sapun lichid antibacterian;

• 1 produs pentru dezinfectarea suprafetelor: Spray pentru suprafete Dettol - o marca de traditie, sinonima cu igiena inca din 1929 cand primul produs a fost dezvoltat.

In momentul de fata produsele gamei se gasesc in mai bine de 60 de tari. Gama Dettol este singura gama de produse antibacteriene recomandata de Societatea Romana de Pediatrie si este disponibila exclusiv in farmacii!

Nu uita!

Virusurile si bacteriile se pot dezvolta pe orice suprafata sau obiect!

Invata familia ta sa aiba grija de sanatate!

Pret recomandat: sapun lichid antibacterian Dettol 250 ml: 14,99 RON

5 mai 2010

Articole recomandate

Citeste si despre