Gata pentru selfie din vacanta?

/ / Modificat: 2016-07-14
Gata pentru selfie din vacanta?

Vara asta, Gerlinea lanseaza noutati pentru o silueta de selfie

Gata de vacanta? Tu – da. Dar silueta ta?! Ei bine, Gerlinea, lider european in managementul greutatii corporale, cu peste 20 de ani de experienta, te incanta si vara aceasta cu un program eficient si cu solutii sanatoase pentru controlul greutatii. Noutatile ce completeaza gama variata de produse si o promotie cu premii de 8.500 de lei te indeamna sa te bucuri din plin de vara si de vacanta!

Racoreste-te cu noile substitute de masa Gerlinea!

Pentru sezonul estival, Gerlinea iti propune gusturi noi si racoritoare in gama de substitute de masa: shake-urile proteice gata de baut, Fructe Exotice si Cafe Frappe, dar si batoanele de slabit Gerlinea cu cereale, caise si ciocolata.

Produsele Gerlinea contin 20% proteine, au 12 vitamine si 11 minerale si pot inlocui o masa intr-un mod echilibrat si sanatos. Compozitia lor sigura este, de altfel, reglementata de legi europene. Iar efectul lor are sustinerea Agentiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizarii substitutelor de masa bogate in proteine pentru scaderea in greutate si mentinerea greutatii.

Pentru a scapa de kilogramele nedorite, inlocuieste 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masa Gerlinea. De asemenea, daca ai facut excese culinare in weekend sau in concediu, adopta pentru 2-3 zile o dieta hipocalorica, inlocuind 1-2 mese cu substitutele de masa Gerlinea.

Batoane de cereale-caise-ciocolata, 186g inlocuitoare de masa pentru controlul greutatii

format 3 mese (6 batoane)

Pret recomandat: 19,60 lei

In cadrul unui regim hipocaloric, inlocuirea zilnica a unei mese cu batoanele dietetice Gerlinéa iti permite sa gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie ca vrei sa iti mentii greutatea, sa slabesti sau sa compensezi un exces culinar.

Descopera gustul racoritor, de vara, al caiselor in aceste delicioase batoane de cereale crocante, pe pat de ciocolata cu lapte, imbogatita cu bucati de migdale. Cu un continut ridicat de fibre, 12 vitamine si 11 minerale, 2 batoane cu cereale si caise Gerlinea reprezinta echivalentul caloric si hranitor al unei mese, cu numai 241 kcal. O solutie oricand la indemana pentru micul dejun, alaturi de un iaurt natural, fara grasimi sau de o bautura fara zahar. Inteligent, nu?!

Shake hiperproteic, 330ml inlocuitoare de masa pentru controlul greutatii

format 1 masa

Pret recomandat - 11,40 lei

bautura_Gerlinea_c_fructe_exotice

Racoreste-te in zilele caniculare cu noile shake-uri cremoase si satioase de la Gerlinea. Fie ca alegi varianta cu mango si ananas Fructe Exotice, fie ca optezi pentru Cafe Frappe, shake-urile Gerlinea sunt un inlocuitor de masa hipocaloric si hiperproteic, usor de luat cu tine la serviciu ori la plaja.

cafe_frappe

Trucul Gerlinea: adauga 2 cuburi de gheata, pentru un plus de prospetime cu care sa infrunti canicula! Bogate in proteine - esentiale pentru mentinerea masei musculare -, cu 10 vitamine, 9 minerale si doar 245kcal, noile bauturi Gerlinea cu Fructe Exotice sau Café Frappe reprezinta un mod savuros, inteligent si accesibil pentru o silueta de invidiat, intreaga vara.

Castiga o silueta de selfie, cu Gerlinea!

Pana pe 18 septembrie, orice produs Gerlinea cumparat iti poate aduce o silueta demna de selfie si zeci de premii: 3 telefoane - smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care sa le folosesti pentru cumparaturi sanatoase de pe www.nutrivita.ro. Extragerea si anuntarea castigatorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poti participa? Inscrie numarul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro si pe facebook GerlineaRomania prin aplicatia Gerlinea – Castiga o silueta de selfie. Si poti fi chiar tu castigatoarea unui premiu care te pregateste pentru cele mai reusite selfie-uri din 2016.

Gerlinea te ajuta sa iti controlezi greutatea in mod simplu, flexibil, sanatos, zi de zi. Afla toate noutatile, promotiile si surprizele pe care Gerlinea ti le-a pregatit, online, pe www.gerlinea.ro si pe facebook.com/GerlineaRomania.

Produsele tale preferate Gerlinea sunt disponibile in lanturile de hipermarketuri din Bucuresti si din tara, la raioanele de produse BIO-dietetice, in magazine naturiste, in farmacii, in cluburi de fitness si online pe shop-ul oficial - https://www.nutrivita.ro/managementul-greutatii-7

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre