Frumusete din interior catre exterior

/ / Modificat: 2016-03-09
Frumusete din interior catre exterior

Primavara este momentul in care reluam plimbarile prin oras, iesirile la terase si weekendurile in aer liber. Odata cu noul sezon, revin in tendinte hainele in culori vii, unghiile multicolore si zambetul larg, purtat ca accesoriu nepretuit.

Dar ce ne facem cand nutrientii vitali lipsesc, iar acest lucru se simte si se vede pe pielea, parul si unghiile noastre?

Pentru ca vrem sa ne simtim si sa aratam bine, trebuie sa inlocuim obiceiurile nesanatoase cu odihna, alimente proaspete, fructe si legume din belsug, ca sa ne asiguram necesarul zilnic de vitamine. In plus, pentru a compensa carentele de substante nutritive din organism, apelam cu incredere la Dr. Hart Complex de Vitamine pentru par, piele si unghii. Cu toatele ne dorim un par bogat si plin de volum, o piele ce trece cu brio testul timpului, unghii rezistente si o piele stralucitoare si frumoasa.

Alaturi de un stil de viata sanatos, un comprimat pe zi din Dr. Hart Complex de Vitamine pentru par, piele si unghii va stimula procesul de regenerare a parului, iti va intari unghiile si te va ajuta sa obtii pielea tanara si stralucitoare mult visata.

In plus, extractul de seminte de struguri imbunatateste capacitatea de regenerare a colagenului si a elastinei, cele doua proteine care ajuta pielea sa-si mentina elasticitatea si fermitatea, protejand-o de efectele imbatranirii.

Doamnelor, pregatite de primavara?

Produsele Dr. Hart se gasesc in farmaciile Sensiblu din toata tara. Pentru mai multe detalii si sfaturi utile puteti accesa: https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHart si http://www.drhart.ro/produs/vitamine-par-unghii/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre