Fii glamuros! Aranjeaza-ti parul exact cum doresti si asta rapid … descopera Batiste!

/ / Modificat: 2016-04-21
Fii glamuros! Aranjeaza-ti parul exact cum doresti si asta rapid … descopera Batiste!

Aliatul parului perfect aranjat, cu un aspect proaspat in doar cateva secunde, Batiste este cel mai mare si mai iubit brand de sampoane uscate din lume. Mereu trendy si indraznet, produsele se inspira constant din viata femeilor ce vor sa fie aranjate, desi ritmul de viata este de cele mai multe ori ametitor …Totusi, cu Batiste aranjatul parului nu mai este o problema fa-l sa arate perfect in cateva minunte!

Batiste_STYLIST

Batiste vrea sa ofere mai mult … asa ca, incepand cu luna aprilie se lanseaza gama Stylist, cu produse inovatoare de styling si coafat. Samponul uscat XXL Volume se reinventeaza si devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completata de: fixativ lejer, spray de protectie termica si stralucire, texturizator si spray anti frizz.

Batiste_Heavenly_Volume_1

In plus, pe langa binecunoscutele sampoane deja existente in farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark, gama Batiste se va imbogati cu inca un produs - Heavenly Volume, special creat pentru a oferi parului volum instant si prospetime.

Logo-ul brandului se transforma din "batiste" in "Batiste", iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh si mai atragator.

Alege aroma Batiste care te inspira!

Te asteptam in farmaciile Sensiblu sau pe:

www.samponbatiste.ro

www.facebook.com/BatistesamponuscatRomania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre