Fashion Nudes, noua colectie cu nuante naturale in tendinte de la Palette Intensive Color Creme

/ / Modificat: 2016-09-06
Fashion Nudes, noua colectie cu nuante naturale in tendinte de la Palette Intensive Color Creme

Nude reprezinta cel mai nou trend in materie de beauty si fashion, un trend menit sa puna in valoare orice persoana, indiferent de fizionomie, constitutia corpului sau culoarea pielii. Tonurile nude sunt foarte populare tocmai pentru ca sunt usor de purtat si pot fi inserate in diferite stiluri de fashion si beauty.

Indiferent daca optezi pentru o tinuta business sau ai un stil casual sau poate preferi stilul boho, gratie noii colectii Fashion Nudes Palette Intensive Color Creme, poti obtine fara efort o culoare de par naturala si foarte la moda care se va potrivi perfect stilului tau.

Mixtul special al nuantei calde saten deschis cu pigmenti de bej rece deschide parul si ii ofera stralucire pentru a crea tonuri nude discrete, potrivite tuturor tenurilor. Formula cremoasa, ce patrunde profund in fibra de par ii ofera parului stralucire. Mai mult, datorita mastii pentru ingrijire profunda de la Palette, parul va arata mai sanatos si va fi mai usor de pieptanat.

Nuantele nude pot fi usor schimbate – poti trece rapid de la blond deschis la blond pudrat, dar si la blond inchis mineral pentru un look diferit, vibrant. Noua colectie Fashion Nudes Palette Intensive Color Crème cuprinde trei nuante neutre de blond, foarte actuale si naturale.

- BW7 Blond Mineral Inchis (decoloreaza pana la doua tonuri)

- BW10 Blond Pudra (decoloreaza pana la patru tonuri)

- BW12 Blond Nude Deschis (decoloreaza pana la cinci tonuri)

Combinand tinute in culori nude cu parul vopsit intr-o culoare naturala, vei afisa un look extrem de elegant si sofisticat. Nuantele nude te vor ajuta mereu sa ai o aparitie speciala si totul fara prea mult efort.

Cu Palette Intensive Color Crème de la Schwarzkopf, sa fii in tendinte nu a fost niciodata mai usor! Fashion Nudes, cu cele trei nuante nude in tendinte, este cea mai noua colectie ce completeaza portofoliul vopselei pentru par Palette, oferind promisiunea unor culori naturale, ce ofera, in acelasi timp, de doua ori mai multa ingrijire decat variantele anterioare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre