Ecaille by Wella Professionals - Ce se poarta in 2016

/ / Modificat: 2015-12-16
Ecaille by Wella Professionals - Ce se poarta in 2016

WELLA PROFESSIONALS prezinta tendintele pentru primavara-vara 2016 sub forma colectieiECAILLE, un simbol al artei manufacturate.

ECAILLE este expresia culorilor topite, moi, suprapuse, create ad-hoc pentru fiecare femeie, pentru fiecare personalitate. Lookurile ce apartin acestui trend sunt inspirate de texturile fine ce se regasesc in cochilia unei scoici sau a unui melc. Sunt foarte naturale, cu tonuri multiple de culoare, unde se regasesc accente de lumina si umbra. ECAILLE este viitorul ombre sau balayage, spun expertii in beauty.

Lookul devine accesibil tuturor prin intermediul servicului de colorare multiton de la WELLA PROFESSIONALS. Acesta reuseste sa inglobeze lumina, umbrele si miscarea pentru a pune in valoare texturile suprapuse.

In perfecta armonie cu nuantele de baza premium de la WELLA PROFESSIONALS, ECAILLE combina produsele de cea mai buna calitate – ILLUMINA COLOR si BLONDOR FREELIGHTS – cu o tehnica extraordinara de aplicare a culorii. Fiecare look ECAILLE reuseste sa surprinda prin particularitatea sa, ce rezida in paleta de culoare unica pentru fiecare client in parte. 

wella

Colectia ECAILLE de la WELLA PROFESSIONALS pune in valoare maiestria hairstilistului si ii permite acestuia sa obtina rezultate uimitoare. Posibilitatile sunt nelimitate, de la clasicii stropi de lumina pana la diagonale, triunghiuri si alte forme grafice pe care le putem regasi pe cochiliile scoicilor.

Versatilitatea acestui trend se traduce prin faptul ca el poate fi folosit atat pe parul inchis, cat si pe parul deschis, pentru un look liber, plin de lumina si stralucire.

Cu ECAILLE, fiecare femeie primeste in dar o culoare unica, divina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre