Dureri articulare? Recapata-ti LYBERtatea de miscare cu un masaj incalzitor

/ / Modificat: 2015-11-05
Dureri articulare?  Recapata-ti LYBERtatea de miscare cu un masaj incalzitor

Schimbarile de temperatura, frigul si umezeala din sezonul rece afecteaza bolnavii de reumatism, fie ca este vorba de varstnici sau de persoane tinere. Termenul de reumatism este destul de vag, facand referire la o paleta larga de afectiuni acute sau cronice ale articulatiilor, care provoaca dureri, inflamatii, scazand mobilitatea acestora.

Pentru acestea, Crema LYBER pentru masaj incalzitor de la VivaNatura este de un real folos, ameliorand simptomele caracteristice si reda mobilitatea articulara.

Formula unica a Cremei se bazeaza pe retete traditionale si contine extracte din 17 plante (camfor natural, untul pamantului, arnica, salcie, ardei iute, castan, cretusca, frasin, mustar negru, piper, plop negru, ienupar, terebentina, etc.) recunoscute ca avand proprietati speciale, antireumatice, antiinflamatoare, antiartritice si analgezice.

Pe langa acestea, Crema LYBER contine si o fractie speciala obtinuta din petrol, el fiind considerat un remediu natural, traditional, in medicina populara romaneasca.

Substantele din radacina de untul pamantului, impreuna cu petrolul actioneaza sinergic si combat durerile reumatismale, acute sau cronice, spondiloza cervicala, sinuzite frontale si maxilare, febra si dureri musculare, dureri articulare, artrita, artroze.

Crema pentru masaj incalzitor LYBER este un produs 98% natural, cu un puternic rol terapeutic.

Mod de utilizare: aplicarea cremei Lyber se realizeaza prin miscari energice, dupa care suprafata masata se acopera pentru a facilita actiunea principiilor active. Se recomanda sa se evite, apoi, expunerea la climatul rece. 

Pret: 28,5 lei / 250 ml

Produsele VivaNatura pot fi gasite in magazinele naturiste, farmacii, reteaua DM, precum si pe www.vivanatura.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre