Ai incredere in pasta de dinti pe care o folosesti?

/ / Modificat: 2015-06-15
Ai incredere in pasta de dinti pe care o folosesti?

Pastele de dinti GennaDent care se gasesc in magazinele naturiste sunt atat de naturale incat se pot inghiti

Ingrijirea dentara face parte din ritualul de zi cu zi al oricarei persoane, insa cum poti afla care este cel mai sanatos produs pentru dinti? 

Deseori, eticheta ingredientelor contine o insiruire de denumiri necunoscute, iar multe dintre acestea sunt extrem de daunatoare smaltului dintilor si organismului. Daca nu ati aflat, in cazul ingerarii accidentale a pastei de dinti, trebuie sa contactati urgent un medic. De fiecare data cand ne spalam pe dinti, o cantitate foarte mica de pasta de dinti este, inevitabil, inghitita.

Laboratoarele VivaNatura au creat gama GennaDent pentru ingrijire dentara, special conceputa pentru sanatatea dintilor, dar si a organismului, cu produse atat de naturale, incat se pot inghiti. 

Fiind in proportie de 95-100% naturale si destinate ingrijirii zilnice, produsele sunt fara fluor, pe baza de argila, aloe vera, propolis, uleiuri esentiale și extracte din 30 de plante medicinale, ce au mare grija de sanatatea dintilor, a smaltului, previn aparitia tartrului și a cariilor, corecteaza mirosurile neplacute și parfumeaza cavitatea bucala.

Gama GennaDent are produse prietenoase si sigure atat pentru adulti, cat si pentru copii :

GennaDent Argentum cu argila si argint: ofera protectie sporita impotriva formarii tartrului, fortifiaza si calmeaza gingiile, stimuleaza regenerarea tesuturilor, improspateaza respiratia. Este puternic antibacteriana.

Argentum

GennaDent Junior cu argila si portocale: datorita ingredientelor naturale din care este realizata nu prezinta riscuri in cazul ingerarii accidentale, are actiune antibacteriana şi remineralizanta, protejeaza dintii impotriva aparitiei cariilor.

Junior_capsuni

Gama GennaDent contine si produse destinate altor probleme dentare, cum ar fi parodontoza, gingiile deteriorate, cat si paste de dinti pentru utilizarea in timpul tratamentelor homeopate.

  • GennaDent Parodontik - 99,7% naturala, destinata persoanelor cu probleme gingivale–parodontoza;
  • GennaDent  Menthol - 99,7% naturala, impotriva depunerilor de tartru si aparitiei cariilor;
  • GennaDent Homeopatic - 99,7% naturala, ideala pentru ingrijirea dintilor in timpul tratamentelor homeopatice, cand majoritatea pastelor de dinti sunt interzise;
  • GennaDent Forte - 100% naturala, actioneaza profund la nivelul gingiilor, determinand un efect de regenerare a tesuturilor;

Afla mai multe pe www.vivanatura.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre