Afla despre beneficiile tratamentul chiropractic

/ / Modificat: 2016-01-28
Afla despre beneficiile tratamentul chiropractic

Chiropractor american atestat in Romania ofera tratament complet pentru mame si copii 

Intermedicas il aduce in Romania pe dr. Lou Jacobs, expert american in chiropractica prenatala, postnatala si pediatrica 

Intermedicas Worldwide , clinica  specializata in second opinion medical, il aduce la Bucuresti, in perioada  8 februarie – 2 martie, pe dr. Lou Jacobs, primul chiropractor american atestat in Romania si unul dintre cei doi chiropractori recunoscuti de catre Ministerul Sanatatii.  Dr. Lou Jacobs este membru al Asociatiei Internationale de Chiropractica Pediatrica si a absolvit cursuri avansate pentru a lucra cu mamele atat inainte si in timpul sarcinii, cat si dupa nastere

Tratamentul chiropractic si-a dovedit eficienta in tratarea durerilor si simptomelor care apar frecvent in timpul sarcinii - durerile de spate sau lombare, durerile de cap sau migrenele, greturile sau indispozitiile matinale, durerile scheleto-musculare si articulare. Dr. Lou Jacobs beneficiaza de pregatire completa pentru a efectua tehnica Webster care favorizeaza pozitionarea fetala optima si mobilitatea fatului aflat in prezentatie pelviana. 

Totodata, chiropractica se adreseaza unei arii largi de afectiuni pediatrice, cum ar fi afectiuni musculo-scheletice, infectii ale urechii (otita), afectiuni gastrointestinale (colici) sau boli ale sistemului imunitar (alergii, astm, sinuzita). Totodata, pentru stimularea procesului de vindecare in cazul problemelor musculare, osoase sau neurologice, Dr. Lou Jacobs este instruit sa efectueze tehnica Bowen, terapie realizata la nivelul tesuturilor delicate ale organismului.

"Tratamentul chiropractic pentru mame si copii reprezinta o ramura speciala a acestei specializari medicale. Un astfel de chiropractor necesita instruire suplimentara pentru a realiza tratamentul in conditii de maxima siguranta si confort. De la conceperea si pana la nasterea copilului, corpul mamei trece printr-o serie de modificari si este supus unui nivel ridicat de stres. Astfel, chiropractica este folosita ca un instrument proactiv pentru optimizarea sanatatii fizice si mentale, fara tratament medicamentos sau proceduri riscante", a declarat dr. Lou Jacobs.

Asociatia Internationala pentru Chiropractica Pediatrica le recomanda femeilor sa apeleze la tehnici specializate pentru a obtine echilibru pelvian si pentru a optimiza spatiul de dezvoltare alocat fatului. in plus, un pelvis echilibrat ajuta la reducerea complicatiilor care pot aparea la nastere. Un alt beneficiu al chiropracticii in timpul sarcinii il reprezinta optimizarea sanatatii fizice si mentale a viitoarei mamei, facilitand in acelasi timp un travaliu mai putin dureros si o nastere mai usoara.

Dr. Lou Jacobs este fondatorul Centrului Jacobs de Chiropractica, Acupunctura si Chiropractica Perinatala si Pediatrica din Maine, SUA. Dr. Jacobs este licentiat al Universitatii Maine (S.U.A ) si al Universitatii de Politehnica din Beijing, China. Diploma de doctor in chiropractica a primit-o de la „Colegiul de chiropractica Cleveland” din Kansas, Missouri, Statele Unite ale Americii. De asemenea, este membru al Asociatiei Internationale de Chiropractica Pediatrica, al Asociatiei de Chiropractica din Maine, al Asociatiei Internationale de Chiropractica si al Federatiei Internationale de Chiropractica.

Pe langa acestea, Dr. Lou Jacobs a acumulat peste o suta de ore de educatie chiropractica de la absolivrea studiilor superioare. in cei peste 13 ani de experienta, dr. Lou a rezolvat cu succes un numar semnificativ de cazuri complexe.

Mai multe informatii: http://intermedicas.com/chiropractica/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre