Sarcina fara pete brune!

/ / Modificat: 2015-05-29
Sarcina fara pete brune!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm M SPF 50+ 40 ml prima crema foto protectoare colorata care previne aparitia petelor brune din timpul sarcinii (masca de sarcina) si uniformizeaza tenul.

Petele brune afecteaza in special zona fetei si creeaza un real disconfort datorita aspectului inestetic. De cele mai multe ori iau forma unei masti avand un contur neregulat, cunoscuta ca masca de sarcina. Petele pot afecta fruntea, obrajii, pometii sau buza superioara, iar incidenta cea mai mare este in randul femeilor cu tenul mai inchis, fototip III sau IV.

Hiperpigmentarea este cauzata de productia in exces a melaninei ce apare pe fondul unor modificari hormonale, cum ar fi:sarcina,administrarea de contraceptive orale sau tratamente hormonale. In timpul acestor perioade, cand exista un nivel mare de hormoni, melanocitele sunt hiperstimulate. Aceasta hiperstimulare este intensificatade razele ultraviolete, motiv pentru care incidenta hiperpigmentarii creste in perioada estivala.

Din pacate, niciun tratament nu s-a dovedit a fi suficient pentru a eradica definitiv hiperpigmentarea.

Potrivit profesorului Thierry Passeron, dermatolog, profesor la Facultatea de Medicinasi medic laSpitalul Universitar din Nisa, “chiar daca leziunile sunt reduse sau dispar in urma tratamentelor medicamentoase, se observa o reaparitie a petelor in 80% din cazuri, in ciuda utilizarii masurilor preventive (fotoprotectie), deoarece tratamentul trebuie suspendat in perioada verii,”.

Chiar daca expunerea la soare este elementul cheie in mecanismul care declanseaza hiperpigmentarea, razele UVA si UVB nu sunt singurul factor de activare a hiperpigmentarii. Prof. Thierry Passeron a demonstrat faptul ca o anumita lungime de unda in spectrul vizibil (415nanometri) provoaca, de asemenea, pigmentarea permanenta, ceea ce explica recidivele de hiperpigmentare, in ciuda utilizarii fotoprotectiei.

In colaborare cu profesorul Thierry Passeronsi avand la baza studii clinice bazate pe ultimele descoperiri despre mecanismul hiperpigmentarii, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au dezvoltat Photoderm M SPF 50+, un produs de protectie solara ce asociaza pentru prima data filtrele solare cu substante ce filtreaza lumina vizibila, responsabila de formarea petelorsi substante active dermatologice anti-pete, limitand astfel hiperpigmentarea inestetica.  Brevetul exclusiv Bioprotectie Celulara®previne degradarea celulara si imbatranirea prematura a pielii.

Photoderm M SPF 50+

Tentacolorataaurie, acopera petele si uniformizeaza tenul fiind o excelenta baza de machiaj.

Formula hipoalergenica, non comedogenica, fotostabila, rezistenta la apa.

Nu contine parabeni si parfum, asigura o toleranta cutanata excelenta.

Pret recomandat in farmacii:

Photoderm M SPF 50+, 40 ml - 59 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre