Metoda sigura de crestere a imunitatii copilului

/ / Modificat: 2015-01-29
Metoda sigura de crestere a imunitatii copilului

Metoda sigura de crestere a imunitatii copilului

Majoritatea mamicilor din toata lumea se confrunta cu problema imunizarii copiilor la varste fragede in ciuda faptului ca exista o sumedenie de produse farmaceutice si de suplimente alimentare disponible in acest scop.

Una dintre dilemele majore care intervin in cazurile de acest gen este urmatoarea: imunizarea pe cale naturala sau prin intermediul prescriptiilor din partea medicului? Desi doar specialistii pot oferi un raspuns valid la aceasta intrebare, trebuie mentionat faptul ca produsele naturiste au inceput in ultimul timp sa castige un capital de incredere semnificativ in randul mamicilor care incearca sa-si fereasca odraslele cat mai mult posibil de medicamentele realizate prin sinteza.


Acest lucru s-a intamplat din cauza existentei numerosilor furnizori de produse naturiste (Ex: Plantum.ro) care se adreseaza atat adultilor ce prefera produsele de tip bio, cat si copiilor lor.

Imunitatea ca preventie a bolilor

Orice parinte trebuie sa stie ca imunitatea unui copil este un lucru extrem de serios care necesita o atentie deosebita mai ales in stadiul incipient de formare a acesteia cand copilul este extrem de sensibil fata de pericolele mediului exterior. Indiferent de calea pe care o alegi pentru a-i intari sistemul imunitar, trebuie sa fii constient ca exista cateva produse 100% naturale despre care este posibil sa nu fi auzit in ciuda beneficiilor acestora pentru imunitate, dar si pentru tratarea unor afectiuni, dovedite deja stiintific.

Mierea de manuka - cel mai puternic antibiotic natural

Este un tip de miere special, produs doar in Noua Zeelanda si Australia, singurul loc din lume unde se gaseste arborele de manuka, la mare cautare si pe piata romaneasca.

S-a dovedit ca mierea de manuka are efecte pozitive asupra sistemului imunitar al copiilor si nu numai, dar in acelasi timp poate vindeca o serie de afectiuni serioase, actionand ca un remediu natural impotriva ranilor si infectiilor deopotriva. Despre rolul anti-infectios si anti-septic al acesteia vorbeste si literatura de specialitate care o considera benefica pentru cresterea si mentinerea imunitatii. In cazul copiilor, specialistii in pediatrie recomanda cate o jumatate de lingurita dimineata, cu 30 de minute inainte de ora de mancare impreuna cu un pahar de lapte sau cu orice alt lichid.

Miere de manuka pentru copii

In doze de 5 grame, Mierea de Manuka Activa 100% RAW 16+ este un produs conceput atat pentru copii, cat si pentru adultii aflati in vacante sau care calatoresc destul de des. Pentru ca nu multa lume stie, suntem nevoiti sa explicam faptul ca prin termenul RAW intelegem de fapt ca mierea este nepasteurizata, deci netratata termic.

cutie_pentru_copii

Fiind 100% RAW rezulta ca mierea isi pastreaza nealterate proprietatile naturale si actioneaza intr-un mod mult mai eficient si mai benefic pentru organism. In acelasi timp, prin indicativul “16+” din titlu intelegem gradul de activitate antiseptica, acest numar fiind si maximul intalnit in mierea 100% naturala. In Romania, site-ul Plantum.ro este singurul loc de unde puteti achizitiona miere de manuka RAW 16+.

In ceea ce priveste copiii, avantajele acestui produs constau in faptul ca plicurile de miere sunt impartite in doze de cate 5 grame, iar ambalajul este special conceput incat sa nu te murdaresti, fiind foarte usor de pus in pachetul zilnic la scoala sau la gradinita.

In concluzie, am vrea sa stim daca ai incercat pana acum mierea de manuka si, mai ales, ce parere ai in legatura cu acest subiect. Crezi ca i-ar prinde bine un astfel de produs copilului tau?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre