MagneVie Express®, magneziu si vitamina B6

| | Modificat: 2014-02-21 00:00:00

Sanofi Romania lanseaza MagneVie Express®, magneziu si vitamina B6 - intr-o forma moderna de prezentare

In ultimii 25 de ani, continutul de magneziu din alimentatia obisnuita a scazut cu 30%-40%1, lipsa mineralului din organism ducand la aparitia suprasolicitarii si a stresului.

Sanofi Romania anunta lansarea MagneVie Express®, supliment alimentar care contine magneziu si vitamina B6 ce contribuie la reducerea starilor de oboseala si extenuare, la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice. Inovatia pe care o aduce MagneVie Express® in acest segment este forma moderna de prezentare, granule orodispersabile, care confera rapiditate si usurinta in administrare (nu necesita apa), produsul fiind total adaptat ritmului vietii moderne.

Cutie_MagneVie_expres
"In ultimii ani, ritmul alert al vietii, dietele dezechilibrate, tehnicile inadecvate de preparare termica a alimentelor sau consumul de alimente rafinate creeaza premisele aparitiei deficitului de magneziu. Acest deficit poate sa apara prin doua "mecanisme"- cresterea necesarului de magneziu (in caz de stres fizic sau emotional) sau un aport inadecvat (consumul de alimente care au un continut scazut de magneziu, situatii in care scade absorbtia magneziului). Magneziul indeplineste in organism roluri esentiale: este co-factor pentru mai mult de 300 de enzime care intervin in metabolismul glucidic, lipidic si protidic, este stabilizator al ATP-ului ("rezervorul" de energie al organismului), scade excitabilitatea neuro-musculara (ceea ce face ca magneziul sa fie cunoscut ca "mineralul antistres"). Doza zilnica recomandata pentru adulti este de 350 mg de magneziu/zi. Surse importante de magneziu sunt leguminoasele uscate, cerealele integrale, vegetalele verzi, nucile, alunele, boabele de cacao sau ceaiul. In cazul in care necesarul de magneziu nu poate fi acoperit din surse alimentare vom lua in considerare administrarea suplimentelor", declara Dr. Daciana Toma, Medic Primar medicina de familie.


Plic_MagneVie_Express 

MagneVie Express® asigura un aport de 150 mg de magneziu si 0,7 mg de vitamina B6. Citratul de magneziu din compozitie este o sare organica, cu grad ridicat de solubilitate care este asimilata foarte bine de organism. MagneVie Express® nu contine zahar si, astfel, poate fi utilizat si de catre persoanele cu diabet zaharat. In plus, nu contine nici glucoza, gluten, lactoza, proteine din lapte sau conservanti, aliniindu-se celor mai recente tendinte in alimentatie. Cu gust placut de lamaie, MagneVie Express®  este usor de administrat, fara a necesita apa, datorita formei de granule orodispersabile care se dizolva direct pe limba. MagneVie Express® este recomandat adultilor si adolescentilor (1-2 plicuri pe zi), dar si copiilor cu varste de peste 6 ani (1 plic pe zi). Este disponibil in farmacii in cutii cu 20 de plicuri unidoza.

"Dinamism, agitatie, termene limita si provocari, proiecte noi si, de multe ori, planuri personale amanate. Sunt doar cateva dintre „etichetele” ce insotesc stilul de viata modern, care ne transforma uneori zilele intr-un maraton. Consecintele pot fi oboseala, suprasolicitarea, lipsa de energie sau dificultatile de concentrare. MagneVie Express® se adapteaza perfect ritmului de viata alert, putand fi administrat oriunde, oricand, datorita formei sale moderne de granule orodispersabile", declara Iulia Rosian, Director Consumer HealthCare Sanofi Romania.

"Femeia MagneVie Express® este colega de facultate care iti da cursurile, studenta care cauta sala de seminar, prietena care te insoteste in mall, fata pe care o vezi in club, iubita ideala, sora care este mereu aproape. Stilul ei de viata necesita insa multa energie si poate conduce la suprasolicitare. MagneVie Express® o ajuta sa faca fata cu brio provocarilor stilului de viata. Pentru zile pline, dar senine!", completeaza Simona Manaloiu, Brand Manager Sanofi CHC.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA