Ingrijirea mainilor in sezonul rece

/ / Modificat: 2011-11-09
Ingrijirea mainilor in sezonul rece

sapun_lichid_liliacMainile noastre dezvaluie foarte multe despre noi, despre activitatile cotidiene, despre sanatate, varsta... Totodata, mainile pot avea un rol important in relatiile cu oamenii, fie ca vorbim despre o simpla strangere de mana la inceputul unei intalniri de afaceri, de incurajare a unui prieten sau de tinutul de mana al unui copil.

Ingrijirea atenta a mainilor este esentiala, mai ales in sezonul rece, cand frigul si schimbarile de temperatura pot duce la neplacuta asprime a mainilor si la crapaturi.

ON LiNE, liderul pe piata poloneza de sapun lichid, aduce doua noi sapunuri lichide: cu liliac si cu masline. Ingrijirea mainilor va deveni astfel mai placuta si mai eficienta.

Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.

sapun_lichid_lmaslineMainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala (FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasa, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mainilor, pastrandu-le sanatatea si frumusetea.

Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare, Castravete, Tei, Magnolie, Lavanda, Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.

Produsul este disponibil in hypermarkerturi si supermarkerturi.

Pret raft 9.50 ron/ 500 ml

Pentru mai multe noutati si sfaturi te asteptam si pe pagina de Facebook ON LiNE.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre