Combate eficient carenta de fier

Gama Happy ferro contribuie la aportul corect de fier al intregii familii 

Lipsa fierului din organismul uman este o problema  intalnita din ce in ce mai des in randul adultilor, dar si al copiilor. Simptomele unei lipse de fier se manifesta prin oboseala, slabiciune, dureri de cap, ameteli, toate acestea fiind diagnosticate sub numele de anemie. 

Happy_ferro_cutie_capsule

De aceea, riscurile unei carente ale acestui mineral nu sunt deloc de neglijat:  anemia netratata poate conduce la deficiente de crestere si dezvoltare fizica, neuro-psihica si intelectuala la copii (care pot afecta performantele scolare ale copiilor), scaderea capacitatii de concentrare, vulnerabilitatea organismului la infectii respiratorii si digestive.

Cel mai important rol al fierului este asigurarea transportul oxigenului, prin intermediul sangelui. Pe langa acesta, fierul intervine si in procesul de producere a energiei in organism, fiind implicat in functii vitale.

Anemia poate fi combatuta prin administrarea de suplimente pe baza de fier, unde foarte important de urmarit sunt urmatorii parametri:

  • Biodisponibilitatea – nu orice forma de fier se absoarbe repede si complet. Fierul bisglicinat este cea mai absorbabila forma de fier, intr-o proportie de 99%;
  • Reactiile adverse – nu orice forma de fier este acceptata de catre organism.  In urma studiilor clinice efectuate, cele mai putine efecte adverse au fost inregistrate de fierul bisglicinat;

Sirop_Happy_ferro_sticla_cutie

Gama Happy ferro vine in sprijinul parintilor si al copiilor (capsule si sirop) cu doua suplimente destinate nevoilor fiecarui tip de organism. Happy ferro este un supliment alimentar ce asigura intr-o singura doza pe zi administrarea concomitenta de fier bisglicinat, acid folic (vitamina B9) si vitamina B12. Cele doua vitamine participa la sinteza hemoglobinei si intensifica efectele fierului.

Happy ferro este cea mai bogata formula de fier, cu absorbabilitate maxima si risc minim de producere a reactiilor adverse (constipatie, greata, dureri abdominale, diaree, voma)!

Pret recomandat/ flacon 100 ml sirop = 32.70 Ron

Pret recomandat/ cutie 21 capsule = 19.62 Ron 

Afla mai multe detalii pe www.fitermanpharma.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul