Shopping online pentru gravide

/ / Modificat: 2011-05-11
Shopping online pentru gravide

GaspaEsti insarcinata, ai un stil de viata alert, esti o femeie activa care merge la birou, face sport, are intalniri si continua activitatea zilnica de dinainte de sarcina.

Singurul lucru care s-a schimbat de cand ai ramas insarcinata este forma corpului tau.

Vrei sau nu, ai nevoie de hainute noi, speciale pentru noile tale forme – haine de gravida. Si pentru ca timpul tau este limitat, probabil ca ti-ar fi de un real ajutor un magazin online de unde sa iti poti comanda hainutele mult dorite.

MamaBoutique.ro vine in ajutorul tau cu hainte si accesorii noi pe piata din Romania.

MamaBoutique.ro, lansat oficial cu o prezentare de moda inedita!

Claudia Stirbei, initiatoarea proiectului MamaBoutique.ro, a ales ziua de 10 mai 2011 pentru lansarea oficiala a magazinului online pentru gravide. Astfel, de acum inainte, viitoarelor mamici le va fi mai usor sa-si adapteze vestimentatia in functie de eveniment, de momentul zilei sau de starea emotionala.

sorelgriFemeile gravide sunt foarte sexy si, prin vestimentatie, pot exprima mai bine sentimentele de fericire pe care le traiesc in cele 9 luni si nu trebuie sa evite acest lucru.

O astfel de lansare avea nevoie de o prezentare de moda pe masura – una inedita, in care modelele au fost chiar viitoarele mamici. 11 la numar, gravidele au defilat in hainutele MamaBoutique.ro: tinute casual, business sau de seara, toate in trend.

MamaBoutique.ro inseamna haine premium din punct de vedere calitativ si estetic, confort pentru gravide, solutii practice pentru perioada celor 9 luni si partenerul proaspetei mamici in procesul de revenire dupa sarcina.

Deosebit la hainele pentru gravide promovate de Mama Boutique sunt materialele special folosite pentru pielea sensibila a gravidelor: modalul, un material nou bio numit "the second skin"; bumbacul si vascoza.

MamaBoutique.ro se doreste a fi, pe langa un magazin ideal de shopping pentru viitoarele mame, si un punct de informare legat de activitatile, locurile si evenimentele dedicate femeilor insarcinate. Ideea a venit din necesitatea de schimbare a perceptiei femeii insarcinate pentru ca aceasta trebuie sa arate asa cum simte - minunat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre