Tinute de primavara ideale pentru viitoarele mamici

/ / Modificat: 2023-03-08
Tinute de primavara ideale pentru viitoarele mamici

Primavara este anotimpul perfect pentru a-ti imbunatati garderoba cu tinute noi, astfel incat sa te simti bine si sa te bucuri de frumusetea naturii, iar daca esti insarcinata, atunci cu siguranta va trebui sa faci anumite schimbari in aceasta perioada in ceea ce priveste modul in care te imbraci.

Vestea buna este ca poti fi la moda pe toata perioada sarcinii fara a cheltui o avere, deoarece pe Promo-Codes gasesti mereu cele mai bune oferte si reduceri la cele mai interesante magazine din Romania.

Iar daca te intrebi care sunt cele mai recente tendinte in materie de tinute de primavara pentru femeile insarcinate, ti-am pregatit cateva recomandari in ceea ce priveste culorile, texturile si cele mai in voga stiluri.

Culori, imprimeuri si texturi

Culoarea anului 2023, este Viva Magenta, un rosu purpuriu, descris de specialisti ca o culoare a echilibrului dintre cald si rece, o culoare vibranta, care transmite multa energie, feminitate si eleganta. Poti gasi o multime de haine si tinute spectaculoase, potrivite pentru femeile insarcinate, in aceasta culoare sau in diferite alte nuante de bordo, de la pantaloni si colanti, la rochii tricotate, rochii elegante, sarafane si compleuri.

De asemenea, culorile alb, cele pastelate, cele stralucitoare sau cele mai saturate sunt si ele in tendintele acestui an. Spre exemplu poti combina albastru cu violet stralucitor sau rosu cu galben, in functie de preferinte si starea ta de spirit.

In ceea ce priveste imprimeurile, dungile, in special cele verticale, care iti alungesc si iti subtiaza silueta, raman cele mai recomandate, insa si ornamentele florale mici sau temele maritime precum ancore, colaci de salvare sunt, de asemenea, in tendinte.

Cand vine vorba de texturi, cele crosetate, penele si alte combinatii sunt perfecte pentru primavara.

Iar daca trebuie sa mergi la o petrecere, poti alege o rochie cu paiete stralucitoare care sa se adapteze bine noii tale siluete.

Incaltaminte comoda si piese clasice

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont pe toata perioada sarcinii este incaltamintea confortabila. Asadar, opteaza pentru pantofi cu talpa joasa, care ofera o sustinere adecvata si un confort sporit picioarelor tale. Pantofii sport sau cei cu toc mic si balerinii sunt optiuni foarte potrivite pentru acest sezon, iar pentru a le achizitiona la preturi excelente poti folosi oricand un cupon reducere Epantofi.

Primavara poate fi imprevizibila in ceea ce priveste vremea, asa ca este bine sa ai un palton usor, oversized si practic sau un trenci de ploaie, suficient de mare pentru a acoperi burtica si usor de inchis. Opteaza pentru o culoare pastelata sau neutra, astfel incat sa il poti purta si dupa nasterea bebelusului.

Cand vine vorba de o tinuta clasica, poti alege o combinatie de blazer cu pantaloni. Acestea ar trebui sa fie destul de largi, astfel incat sa te simti confortabil pe toata perioada zilei.

Denimul este un material mereu la moda, prin urmare, iti poti completa garderoba cu o jacheta, pantaloni sau o fusta din acest material, avantajul alegerii unui astfel de articol vestimentar fiind acela ca il vei putea purta tot timpul anului.

Asadar, a fi viitoare mamica nu inseamna sa renunti la moda si la stilul personal. Alege tinute lejere, confortabile si practice, care sa se potriveasca cu corpul tau in schimbare si care sa-ti permita sa te bucuri de frumusetea naturii in perioada de asteptare a bebelusului. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre