Imprimeuri in garderoba ta

/ / Modificat: 2011-10-10
Imprimeuri in garderoba ta

Imprimeurile sunt elemente de baza pentru tendintele vestimentare ale perioadei in curs. Dungi drepte, buline, linii in zig-zag sau careuri elegante, toate aceste variante te vor transforma intr-o mamica chic toamna aceasta. Iata ce imprimeuri poti sa introduci in garderoba ta odata cu sosirea anotimpului rece.

Inainte de toate, ar fi util sa stii ca modelele cu imprimeuri se pot regasi in orice piesa vestimentara din tinuta, de la jachete si paltoane elegante pana la bluze, rochii, pantaloni si accesorii.

Bluza tip tunica

Daca esti adepta bluzelor de tip tunica, lungi pana la linia genunchilor, alege un model in careuri, cu nuante pamantii sau rosiatice. Purtata in combinatie cu pantaloni-pana sau colanti grosi, bluza-tunica iti va asigura o imagine moderna, dinamica si in acord cu tendintele.

bluza_tunica

Foto: ivstatic.com

Camasa cu dungi

O varianta confortabila, feminina si inscrisa in rigorile modei este camasa cu dungi. Cu toate ca tiparul alb-negru ramane in continuare chic, opteaza mai degraba pentru culori tari, puternice si vii, pentru un look tineresc. Daca vei alege un model fara maneci, o poti purta cu o maleta dedesubt si nu vei simti disconfortul termic in zilele friguroase.

camasa_cu_dungi

Foto: ivstatic.com

Camasa in stil country

Motivele etnice, o alta tentinta fierbinte a sezonului, sunt transpuse eficient in imprimeurile specifice camasilor in stil country. Daca vei purta o astfel de piesa vestimentara vesela si jucausa, vei aduce cu siguranta optimismul primaverii in jurul tau.

camasa_in_stil_country

Foto: ivstatic.com

Camasa cu funda supradimensionata

Nimic nu-ti va complimenta mai bine stilul sezonul acesta decat o camasa din matase cu funda supradimensionata, o aplicatie in mare voga pentru perioada in curs. Neonul si tonurile neutre sunt nuantele actuale pe care le poti adapta unei tinute fine de toamna:

Camasa_cu_funda_supradimensionata

Foto: ivstatic.com

Camasa cu volane

O alta achizitie inspirata pentru garderoba ta poate fi camasa cu volane la baza gatului, personalizata cu notoriile imprimeuri. Aceasta piesa care inspira eleganta si rafinament este extrem de versatila, potrivindu-se perfect atat cu fuste de tip creion, cat si cu blugi.

camasa_cu_volane

Foto: ivstatic.com

Gulerul cazut

Gulerul cazut a revenit in forta si iti poate aduce o nota sofiscata si distinsa tinutei. Alege o bluza cu un astfel de model, in nuante de visiniu sau maron si cu model in romburi. In plus, va fi usor de asortat atat cu fuste, cat si cu pantaloni.

bluza_guler_cazut
Foto: ivstatic.com

Bluza eleganta cu paiete in dungi

Pentru iesirile speciale de seara, alege o bluza eleganta din voal cu aplicatii stralucitoare precum paietele, asezate in randuri paralele. In cazul in care nu agreezi accentele lucioase, poti opta pentru un model cu nasturi aspectuosi pozitionati in dreptul umerilor.

bluza_imprimeu

Foto: acasa.ro

Poncho cu guler din blana eco

Un poncho calduros din stofa, cu guler din blana ecologica si model in careuri ti-ar asigura o aparitie eleganta, fina si foarte actuala.

Poncho_cu_guler_din_blana_eco

Foto: ivstatic.com

Sal cu model indian

Comod, calduros si boho-chic, salul cu model indian va fi cu siguranta nota de inedit si fermecator in tinutele de iarna. Orienteaza-te dupa culori tari, vesele, caci ele sunt vedetele sezonului:

sal_cu_model_indian

Foto: ivstatic.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda mamici

Articole recomandate

Citeste si despre