Cum te imbraci de Revelion. Idei chic pentru mame fara pic de timp liber

/ / Modificat: 2018-12-29
Cum te imbraci de Revelion. Idei chic pentru mame fara pic de timp liber

Unul dintre lucrurile care ne lipseste cel mai tare ca mame este timpul. N-avem vreme sa mai mergem atat de des la salon pentru a ne face ritualul de infrumusetare, n-avem vreme sa umblam prin magazine si inclusiv grija pentru garderoba ramane undeva in urma. Insa party-ul de Revelion vine orice ai face si trebuie sa gasesti solutii la indemana pentru a iesi cu fata curata din aceasta incercare.

Asadar, cum te imbraci de Revelion? Ca sa raspunzi la aceasta intrebare trebuie mai intai de toate sa stii la ce tip de petrecere participi: una sofisticata, la care toti e de asteptat sa se imbrace elegant, sau una in familie, unde cel mai improtant este sa te simti comod? In functie de asta alegi un look elegant sau unul casual. Una peste alta, important este sa nu te stresezi prea tare. Chiar daca vei purta aceeasi rochie ca cea de anul trecut important este sa te simti bine.

Arunca un ochi prin sifonier si daca identifici una dintre urmatoarele tinute, atunci totul e ca si rezolvat:

O rochie cu glitter si paiete

Un strop de stralucire te va scoate din aninimat. Nici nu ai nevoie de coafuri spectaculoase sau de machiaje prea stridente. E suficient sa porti o rochie din paiete si poti renunta (de fapt, e chiar indicat) la orice alt accesoriu. Asadar, daca ai prin garderoba o rochie din paiete e tot ce ai nevoie. Indiferent de culoare, vei straluci cu ea in luminile colorate ale party-ului de Revelion. Tine cont ca atunci cand porti o rochie atat de opulenta e bine ca pantofii sa fie negri. Nu incerca pantofi aurii la rochie aurie sau rosii la rochie rosie stralucitoare. Negrul este salvarea.

O rochie usor transparenta, din dantela

Rochia din dantela pe care ai purtat-o atunci cand ai fost nasa de cununie sau de botez poate fi imbracata fara niciun fel de probleme si la petrecerea din noaptea dintre ani. Poarta peste o jacheta din piele colorata, ca sa ii dai un plus de farmec si de veselie tinutei, in cazul in care ti se pare ca este prea sobra.

O rochie rosie

Se spune ca in noaptea de Anul Nou trebuie sa porti ceva rosu ca sa ai noroc tot anul care vine. De la desuuri pana la rochia de seara, orice poate fi rosu. Culoarea aceasta reprezinta o alegere foarte buna. In plus, te va face sa arati si foarte sexy pentru ca este culoare care aprinde pasiuni. Iar in cuplurile in care exista copii stim foarte bine ca e nevoie din cand in cand de cate o scanteie care sa aprinda focul.

O rochie din tull

Tull-ul are un farmec deosebit. O rochie din acest material care se aseamana cu voalul are un aer pompos, glam, dar in acelasi timp si foarte poetic. Poti opta pentru un top simplu si o fusta bogata din tull. Merge foarte bine inclusiv daca le porti cu perechea de ghete tip bocanc. Un colier statement va fi piesa de rezistenta. Te vei simti foarte comod la petrecere si nu vei investi mai nimic pentru asta

Rochie din catifea neagra

Celebra little black dress este o alta salvare pentru tinuta de Revelion. Si cum mai toate femeile au in garderoba acest gen de rochie, apeleaza la ea si pentru party-ul din noaptea dintre ani. Isi va face datoria, astfel ca vei arata decent, elegant. Pentru o pata de culoare, poart-o cu o pereche de pantofi rosii cu toc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tinute Revelion copii

Articole recomandate

Citeste si despre