Cum sa fii o mama sexy de Revelion

/ / Modificat: 2018-12-29
Cum sa fii o mama sexy de Revelion

Probabil ca nu exista moment mai potrivit in an in care sa arati mai bine si mai sexy ca in noapte de Revelion. Pret de cateva ore macar ai dreptul sa te simti ca o diva. Sa fii tu centrul atentiei tuturor. Chiar daca esti cu gandul la copiii ramasi in grija bunicilor.

Rochia stralucitoare cu paiete? Pantofii cu toc de 12 centimetri? Decolteu adanc? Toate sunt permise in noaptea de Anul Nou! Poate chiar este singurul party la care chiar iti poti permite absolut orice. Evident, trebuie sa existe o masura in toate, de aceea iti vom da in continuare cateva sugestii care sa te ajute sa fii o aparitie HOT la petrecerea dintre ani:

Arata mult, dar nu tot

Este o regula straveche asta: sa lasi putin loc si pentru imaginatie, nu sa dezvalui totul din prima. E mult mai sexy asa! O rochie extrem de scurta sau mult prea transparenta ori cu un decolteu mult prea generos nu te face neaparat mai atragatoare. Atunci cand este vorba de a-ti arata pielea alege o anumita zona pe care sa o pui in valoare. Crezi ca picioarele sunt atuul tau principal? Atunci opteaza pentru o fusta sau o rochie scurta si acopera-ti partea de sus a corpului. Spatele si bratele sunt punctele tale forte? Alege o salopeta care sa iti lase la vedere tocmai aceste zone.

Dezvaluie putin cu ajutorul slitului

Mai exista un truc pentru a scoate la vedere pielea fara sa o faci ostentativ: slitul adanc, ceea ce numeam mai demult “crapatura”. Prin aceasta fanta poti dezvalui foarte delicat linia piciorului, spre exemplu, si e un mod elegant de a expune ceva mai mult. Sau o rochie cu spatele decoltat te va face sa arati incredibil de sexy.

Ascunde-te in spatele dantelei

Dantela va fi intotdeauna o tesatura excelenta atunci cand vrei sa dai o nota eleganta si rafinata unei tinute pentru petrecerea de Revelion. O rochie din dantela te va face incantatoare, sexy, intr-un cuvant – perfecta. Prea mult dantela sau dantela in culori stralucitoare nu este insa o optiune prea fericita, asa ca atentie mare la… cantitate si la calitate. AS-ul din maneca este dantela neagra, cea cu care nu vei da niciodata gres.

Fa-ti de cap

Revelionul este o ocazie speciala, asadar trebuie sa te asiguri ca tinuta ta reflecta acest lucru. O modalitate de a face acest lucru o reprezinta purtarea unei palarii de cocktail sau a unei bentite chic. Este o modalitate rapida si usoara de a-ti oferi o nota glam, intr-un mod rafinat. Indiferent de stilul tau, poti sa gasesti o piesa care ti se potriveste. Daca vrei sa iti faci de cap de-a dreptul, atunci alege ceva cu pene sau o voaleta in stil retro. In acest caz, alte accesorii ar fi bine sa fie putine sau chiar sa lipseasca, pentru a nu-ti incarca prea tare tinuta.

Coloreaza-ti picioarele

Petrecerile de revelion au loc, de regula, in interior. Insa peste tot la miezul noptii se iese afara unde se ciocneste un pahar de sampanie si se admira focurile de artificii. Evident, trebuie sa fii pregatita si pentru acest moment, pentru ca nu iti vei dori sa iti inghete picioarele in cele 10-15 minute de stat in frig. In cazul asta indicat ar fi sa porti un dress intr-o culoare amuzanta, care sa atraga atentia. Incearca nuante precum turcoaz, violet sau galben auriu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre