6 tinute de sarbatori pentru copii

/ / Modificat: 2013-01-30
6 tinute de sarbatori pentru copii

Tinuta copilului pentru sarbatorile de iarna trebuie sa fie spectaculos de frumoasa si sa aiba accente moderne si in pas cu moda. Pe langa faptul ca trebuie sa se adapteze tendintelor actuale din moda, cel mai important este sa fie in spiritul Craciunului sau in ton cu petrecerea de Anul Nou. Daca nu stii cam ce fel de tinute de sarbatori se poarta in acest an in moda pentru copii, iata cateva sugestii si recomandari din care sa te inspiri!

Culoarea rosie este la mare cautare in tinutele din perioada sarbatorilor de iarna. Toti parintii opteaza pentru accente de rosu in tinutele de Craciun si Revelion ale copiilor. Insa nu este obligatoriu sa te uiti doar dupa hainute in aceasta nuanta. Exista si alte optiuni extrem de interesante si frumoase pentru cei mici, din care te poti inspira.

Daca te-ai plictisit de aceasta culoare sau micutul tau prefera, brusc, sa imbrace altceva decat clasica rochita rosie sau costumasul de Elf sau Mos Craciun, este important sa il pui la curent cu tendintele momentului in moda pentru copii si sa alegeti impreuna tinuta lui pentru sarbatori!

Tinute de sarbatori pentru baieti

Tinuta casual-sport pentru Craciun

Daca baietelul tau este o fire sportiva si energica, atunci este important sa se simta confortabil in tinutele de sarbatori. Nu ii poti cumpara pantofi de lac si costum cu papion daca nu se potrivesc stilului si felului lui de a fi.

Iata o propunere extrem de la moda pentru baietii activi, special creata pentru Craciun. Hanoracul simpatic cu imprimeu cu ren este in spiritul Craciunului, iar pantalonii de un albastru-intens si cizmele portocalii intregesc aceasta tinuta vesela si comoda, potrivita pentru orice baietel de 3-4 anisori.

Hainecopiiusa.ro

hanorac-ren

Hanorac Reindeer - 119 lei

cizme-zapada

Cizme Snow - 278 lei

pantaloni-copii

Pantaloni Skinny - 102 lei

Tinuta la moda de sarbatori pentru bebelus

Daca baietelul tau este inca un bebelus, ai putea sa ii gasesti un costum de Elf sau de Mos Craciun in care sa il deghizezi de Craciun. In cazul in care niciuna dintre aceste variante nu te incanta si preferi sa il imbraci in hainute normale, iti propunem un set elegant si simpatic, format din 3 piese - un cardigan, un body cu ursulet si o pereche de pantalonasi albi.

O alta varianta, si mai simpatica, care pastreaza putin si din spiritul Craciunului, este o salopeta tricotata, de culoare bej. Aceasta are un ren imprimat, intr-o nuanta de maro inchis. Daca ii pui micutului si o caciulita cu urechiuse de ren si niste botosei simpatici, ai tinuta perfecta de sarbatori pentru bebelusul tau.

3suisses.ro

set-bebelus

Set 3 piese -110

salopeta-bebe

Salopeta tricot - 54 lei

Tinuta versatila - Revelion si Craciun

Iata o tinuta completa si foarte moderna pentru baieti, care poate fi purtata atat de Craciun, cat si de Revelion, doar prin schimbarea a una sau doua piese vestimentare si atat. Porneste formarea tinutei de la pantalonii semieleganti, de culoare gri si cu bretele, si ghetele maro de piele. Apoi, adapteaza bluzitele in functie de evenimentul la care participa.

De Craciun, micutul tau poate asorta pantalonilor si ghetutelor puloverasul in carouri si blazerul negru pe deasupra. Aspectul final este casual-elegant, in ton cu specificul Craciunului.

De Revelion, nu trebuie sa schimbe foarte multe lucruri pentru a crea o tinuta cu totul noua, mult mai eleganta si pretentioasa. Schimba-i doar puloverul in carouri cu o camasa alba peste care ii pui un cardigan elegant. Daca ii adaugi si un papion simpatic camasutei, atunci baietelul tau va fi si mai cochet si in pas cu moda, pregatit sa petreaca intr-un stil elegant trecerea dintre ani.

Chiar daca blazerul si camasa sunt ceva mai elegante decat ghetutele sau pantalonii, noile tendinte permit imbinarea elementelor casual cu cele ceva mai pretentioase in tinute armonioase si moderne.

Zara.com

pantaloni-bretele

Pantaloni cu bretele - 129 lei

ghete-baieti

Ghete de piele - 199 lei

pulover-carouri

Pulover cu decolteu in V - 109 lei

camasa-alba

Camasa Oxford alba - 89 lei

cardigan-baieti

Cardigan - 89 lei

blazer-baieti

Blazer - 129 lei 

Tinute de sarbatori pentru fetite

Tinuta casual-chic pentru Craciun

Iata o tinuta semieleganta, compusa doar din hainute marca Ralph Lauren, in care fetita ta va arata spectaculos de... dulce. Compleul format din fustita fuchsia si bluzita bleumarin este extrem de simpatic, iar asortat cu pantofiorii rosii din lac si pardesiul superb in aceeasi culoare tipica Craciunului, formeaza tinuta perfecta pentru o domnisoara de 3-4 anisori. Nu uita sa ii cumperi si un dres mai grosut, eventual in culoarea bluzitei sau alb, cu care sa completezi tinuta.

Hainecopiiusa.ro

bluza-fete

Bluza Ivy - 104 lei

fustita-fete

Fusta Scootie - 158 lei

pardesiu-fete

Pardesiu Peacot - 137 lei

pantofi-fetite

Pantofi Strap - 114 lei

Tinuta eleganta pentru Revelion

Iata o tinuta eleganta de Revelion pentru o fetita cocheta de vreo 2-3 anisori. Este formata dintr-o rochita superba din tesatura de catifea maro, care ofera un aer elegant micutei tale si care poate fi asortata perfect cu o pereche de pantofiori-balerini, in tonuri usor diferite ale aceluiasi maro.

Pardesiul sau mantoul bej de deasupra completeaza perfect tinuta fetitei si ii ofera aerul elegant pe care-l pretinde un astfel de eveniment.

3suisses.ro

rochita-maro

Rochie din catifea - 162 lei 

balerini-fete

Pantofiori - 189 lei

mantou-fete

Mantou - 189 lei

Tinuta eleganta pentru Craciun sau Revelion

Daca nu te poti dezice de rosul sarbatorilor de iarna si tii neaparat ca fetita ta sa poarte aceasta culoare norocoasa de Craciun sau in noaptea dintre ani, atunci poti opta pentru o rochie simpla si eleganta, care-i delimiteaza frumos talia cu o curea subtire, neagra.

Nu este obligatoriu ca rochia sa fie asortata cu pantofiori in aceeasi nuanta. Poti opta pentru o pereche de pantofiori eleganti de lac, de culoare bleumarin. Pentru un plus de eleganta, poti cumpara fetitei tale si un bolero chic din blanita artificiala, pe care sa-l poarte pe deasupra rochitei, in cazul in care ii este racoare.

Zara.com

rochita-rosie

Rochie rosie - 159 lei

pantofi-bleumarin

Pantofi piele - 109 lei

blanita-fete

Bolera blanita - 99 lei

Tu la ce tinuta te-ai gandit pentru seara de Craciun sau de Revelion a copilului tau? Preferi rosul specific sarbatorilor de iarna sau vrei sa iesi din tiparul clasic? Impartaseste-ne sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tinute Revelion copii Haine copii Moda copii

Articole recomandate

Citeste si despre