Studiu: 6 motive pentru care copiii nascuti in decembrie sunt speciali

/ / Modificat: 2018-12-03
Studiu: 6 motive pentru care copiii nascuti in decembrie sunt speciali

Daca Mos Craciun iti aduce un copil de acest Craciun, gandeste-te la micul tau elf norocos. Aceasta luna este, de fapt, speciala, zilele de 24 si 25 fiind cele mai importante din tot anul. Deci, copiii nascuti in decembrie sunt deosebiti inca de la nastere.

Avand o data scadenta in jurul valorii de acum, poate insemna ca petrecerile de ziua de nastere se vor suprapune cu petrecerile de Craciun, dar poate inseamna, de asemenea, ca micutul tau va creste, stiind ca ziua lui este intr-o luna pe care toti o considera magica.

Iata cateva alte "cadouri" statistice:

Copiii din decembrie primesc:

Diminetile usoare si orele de somn devreme

Un studiu al studentilor italieni si spanioli a descoperit ca cei nascuti in luna decembrie au sanse mari sa fie oameni care se trezesc usor dimineata fata de cei nascuti vara. Alte studii au aratat ca micutii care vin pe lume in aceasta perioada a anului tind sa adoarma si mai devreme.

Cel mai mic din clasa

Multi parinti se ingrijoreaz ca bebelusul lor nascut in decembrie va fi, probabil, cel mai mic din grupa, la gradinita, dar asta, ar putea fi, de fapt, un lucru bun.

Cercetarile indica faptul ca exista avantaje academice in favoarea celor mai mici copii din clasa. Este greu sa fii cel mai mic din gradinita, dar pana cand ajunge la facultate, ii surclaseaza pe cei mai mari.

Cel mai probabil va fi dentist

Cercetatorii recensamantului din Marea Britanie au descoperit ca micutii nascuti in decembrie, vor ajunge, cel mai probabil, dentisti, potrivit The Guardian. Nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa-ti inveti copilul despre sanatatea orala!

Sunt stangaci

Copiii nascuti in decembrie sunt mai susceptibili de a fi stangaci, potrivit cercetarilor efectuate de Universitatea din Viena. Un studiu efectuat pe 13.000 de adulti a aratat ca 7,5% dintre femei si 8,8% barbati sunt stangaci. Cand au verificat datele de nastere ale barbatilor, cercetatorii au descoperit ca majoritatea erau nascuti intre 1 noiembrie si 1 ianuarie.

Un Sagetator sau un Capricorn

Daca micutul tau se naste inainte sau dupa data de 21 a lunii, este o diferenta - si nu doar atunci cand este vorba de planificarea petrecerilor de ziua de nastere atat de aproape de Craciun. Cei nascuti intre 1 decembrie si 21 decembrie intra sub semnul Sagetatorului, iar despre ei se spune ca sunt extroverti si le place sa calatoreasca. Din 22 pana in 31 decembrie sunt Capricorni, hotarati si de ajutor.

Le poate creste parul alb la fel ca lui Mos Craciun

Copiii nascuti in perioada Craciunului au fost remarcati ca avand cea mai mare sansa de a trai peste 100 de ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii iarna

Articole recomandate

Citeste si despre