Din dragoste de arta, din dragoste de scrub

/ / Modificat: 2019-05-09
Din dragoste de arta, din dragoste de scrub

Sabon continua linia conceptuala prin care arta, in toate formele sale, e principala sursa de inspiratie. Teli Iacsa (Teofilia Juravle) s-a lasat inspirata de produsele Sabon in luna aprilie.

Artista picteaza pe sticla cu daruire, lasand urme de frumusete si emotii. Universul ei este plin de culoare si bucurie, un univers plin de dragoste pentru arta si oameni.

Arta pentru artista inseamna multa culoare,experiment si bucurie. Lumina si Culoare este lucrarea inspirata din colectia Sabon. O tema inspirationala la care artista a visat dintotdeauna, fara macar sa stie.

Din dragoste de scrub, raspandesti iubire

Cel mai iubit produs Sabon, exfoliantul de corp ofera pielii o adevarata revitalizare de primavara, indepartand delicat celulele moarte si dezvaluind o noua stralucire. Scrubul, imbogatit cu saruri de la Marea Moarta, uleiuri naturale si vitamina E, lasa pielea fina, neteda si luminoasa. Ai de ales dintr-o gama variata de arome unice, elegante, seducatoare, pe cea care se potriveste cel mai bine ideii tale de rasfat Indragosteste-te de scrub in trei pasi simpli: Deschide capacul si simte aroma Aplica delicat exfoliantul, prin miscari circulare

Clateste exfoliantul si bucura-te de cat de fina iti este pielea! Pentru ca il adori, pentru ca nu te mai saturi de el, pentru ca nu poate lipsi nicicand din lista ta de achizitii, in primavara aceasta te invitam sa explorezi gama de exfoliere si sa-ti descoperi favoritul. Ce spui, raspunzi provocarii?

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator. Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale. Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete Frumusetea tenului

Articole recomandate

Citeste si despre