Silueta mamicii in perioada de iarna

/ / Modificat: 2017-09-13
Silueta mamicii in perioada de iarna

Peste 80% dintre femei sunt "obsedate" de doua probleme estetice: celulita si kilogramele in plus. Ele doresc remodelare corporala, scadere in centimetri si un aspect mult mai sanatos al pielii. Specialistii sunt de parere ca perioada de iarna este cea mai benefica pentru dobandirea unei siluete perfecte.

Grija pentru noi in aceasta perioada ne va feri sa luam kilograme in plus in timpul sezonului rece.

Toate visam la o silueta armonioasa,sa slabim cat mai multe kilograme in cel mai scurt timp,mai ales ca primavara  se apropie. Dar nu toate suntem dispuse sa face mici sacrificii pentru a obtine acea silueta de invidiat.

Dieta

Indiferent de tratamentele pe care le urmezi si de programul tau de fitness, daca mananci prajeli, faci exces de carbohidrati si nu bei decat cafea si sucuri acidulate, tot efortul tau va fi in zadar.

Se recomanda o dieta "atenta", insa nu drastica. Mananca mai multe cruditati, bea foarte multa apa si evita consumul alimentelor prelucrate chimic si al prajelilor. Nu este asa greu, cand vrei sa ai o silueta frumoasa si un aspect al pielii neted si sanatos.

Sportul

Stim ca trebuie sa facem miscare, mai ales daca profesia implica multe ore de stat pe scaun. De cele mai multe ori ne scuzam ca timpul este o problema. Scapa de aceasta scuza, poti opta pentru un abonament de 10 sedinte de electrostimulare care va tine locul cu succes orelor pe care ar trebui sa le petreci in sala de sport. Deci, cu macar 3 sedinte de electrostimulare pe saptamana, victoria va fi a ta! 

Tratamente corporale

Ar trebui sa incepeti cu impachetarile anticelulita care vor duce la topirea grasimii, a stratului adipos, la eliminarea apei retinute in corp, cicatrizarea vergeturilor si bineinteles inlaturarea rapida a celulitei.

Impachetarile anticelulita dau rezultate extraordinare daca se combina cu electrostimularea musculara, prin care musculatura se tonifica, se produce un drenaj limfatic, circulatia sanguina este imbunatatita simtitor iar pielea isi recapata elasticitatea, aspectul sau sanatos.

Prin alternarea acestor tipuri de sedinte aveti toate sansele sa pierdeti 2 numere la imbracaminte si cam 8-10 cm in circumferinta dupa numai 10 sedinte.

Daca doriti intr-un timp foarte scurt sa va remodelati corpul in totalitate, va recomand sa optati si pentru minim 10 sedinte de masaj anticelulita professional.

Alternarea a 10 impachetari anticelulita, a 10 sedinte electrostimulare si a 10 sedinte de masaj anticelulitic pot face minuni.

Adresa: str. Biserica Enei nr 16, zona UNIVERSITATE;
Program:L-V:8-22/S:9-18
Tel: 3159871; 0726325462 ; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web:www.dakima.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre