Remodelare corporala prin inghetarea grasimii, fara durere si fara anestezie

/ / Modificat: 2012-03-28
Remodelare corporala prin inghetarea grasimii, fara durere si fara anestezie

DermaLife, Centrul de Excelenta in Dermatologie Estetica aduce acum o noua terapie de remodelare corporala prin inghetarea grasimilor – lipoliza prin criogenie. Noua terapie foloseste frigul pentru a dizolva grasimea, oferind posibilitatea de a elimina surplusul de grasime fara bisturiu, fara ace, durere sau perioada de recuperare ulterioara.

Lipoliza prin criogenie este folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de succes atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. Tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. In timp, dupa efectuarea acestei terapii, intr-un interval de doua-sase saptamani, celulele grase mor, iar organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Un alt mare avantaj este acela ca se previne ingrasarea neuniforma. Rezultatele se obtin treptat si de aceea pacientii sunt chemati la control la o luna si jumatate de la efectuarea procedurilor.

"Am introdus la DermaLife aceasta terapie de ultima ora in materie de dermatologie estetica pentru ca are niste beneficii majore fata de alte modalitati radicale prin care putem scapa de stratul de grasime, cu rezultate la fel de spectaculoase. Practic, pacientul nu va suferi nici un fel de durere, vanatai, traume interne sau cicatrici, nu va simti senzatia neplacuta de frig si nu va avea parte de complicatii sau efecte adverse, dar se va bucura in schimb de aspectul corporal dorit", a declarat dr. Viviana Iordache, coordonatoarea Centrului de Dermatologie Estetica DermaLife.

Dr. Viviana Iordache DermaLife

Lipoliza prin criogenie este o terapie care a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului American (Food and Drug Administration). Potrivit specialistilor, acest tip de tratament nu inlocuieste un mod de viata sanatos, care presupune o dieta echilibrata si exercitiu fizic, insa ajuta la remodelarea corporala indepartand depozitele adipoase de pe zone localizate, care nu au putut fi eliminate prin dieta.

Clinica DermaLife reuneste mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultima generatie, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experienta de peste 10 ani in dermatologie estetica. Centrul se adreseaza celor care investesc resurse importante in tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre