Modele pe unghii: sclipici, abtibilduri si tematici de sarbatori

/ / Modificat: 2022-01-27
Modele pe unghii: sclipici, abtibilduri si tematici de sarbatori

Indiferent de ocazie, unghiile noastre trebuie sa arate impecabil. Cu atat mai mult cand vorbim de sarbatori (Craciun, Revelion, Valentine’s Day, 1 si 8 martie, Paste), onomastici sau evenimente.

De cele mai multe ori nu putem pastra unghiile intacte pentru mult timp. Acestea se mai ciobesc, se mai agata sau se rup. Raman mici si inestetice. Noroc cu noile inventii in materie de trenduri in manichiura. Acum putem realiza o manichiura cu unghii lungi foarte simplu. Cu o programare la salonul de infrumusetare sau cu dexteritatea noastra, acasa, putem sa ne facem o manichiura frumoasa cu unghii false. Fie ca folosim revolutionarul polygel, gelul acrilic sau pudrele gel, acestea ne vor ajuta sa avem o manichiura cu unghii lungi.

Banalul french este intr-adevar un clasic si inca se poarta destul de mult. Doar ca s-a adaptat si el modernismului si a capatat usoare influente. In ziua de azi, peste un clasic s-a adaugat sclipiciul si modele care il pastreaza in tendinte. Unghiile false ne ajuta nu doar sa avem lungimea unghiei cat dorim, dar ne ajuta si sa capatam niste unghii instant mai puternice si mai groase, si pe care orice model dorim sa aplicam devine mult mai rezistent.

Atunci cand vorbim de modele de unghii putem sa ne rezumam la stickere. Acestea pot fi un simplu model lipit pe unghie sau ceva tematic. De la cele mai haioase modele de Craciun unde avem mos Craciun, reni, fulgi de zapada, pana la tematicele de Paste : oua de paste, pui, iepurasi - cam tot la ce va puteti gandi.

Bineinteles ca pot fi si modele pictate. Acestea necesita o mai buna dexteritate a manichiuristei si ceva inclinatie spre arta. Se pot desena de la picturi cu copacei in miniatura, pana la apusuri de soare. Sunt o groaza de turoriale pe internet si puteti sa va inspirati. Dar tine foarte mult de talent si indemanare. 

De unghii lungi avem nevoie sa ne simtim cat mai bine. Altfel arata un deget cu o unghie lunga si altfel unul neingrijit. Orice inel porti pe deget va arata mult mai bine alaturi de unghiile false mai lungi. 

Cand vorbim de gliter, este cu totul alta poveste. Sunt multe tipuri de sclipici care se aplica diferit. Sunt anumite prafuri de luciu care se pot freca de unghia falsa cu ajutorul unui burete si schimba cu totul oja care este asezata sub el. Sunt mai mari si se aplica cu penseta subtire sub forma unor pietricele. Poti crea chiar flori cu ajutorul lor. Sau exista sclipici in care se introduce varful unghiei pentru a da efectul de french doar din sclipici. Fel de fel de modele se pot realiza si cu ajutorul sclipiciului. Se foloseste in orice fel de nail art. Tine de modelul dorit si inspiratia manichiuristei. Daca aveti putin talent puteti incerca si face chiar voi tot felul de modele. Chiar daca nu ies din prima cu exerciu puteti realiza cele mai frumoase modele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire unghii Pericol sclipici Sclipici Sclipici copii

Articole recomandate

Citeste si despre