Ce sprancene se poarta in aceasta vara

/ / Modificat: 2019-03-21
Ce sprancene se poarta in aceasta vara

Fara indoiala, sprancenele sunt foarte importante pentru aspectul fetei, designul de sprancene devenind la fel de important ca si tunsul. De ceea trebuie sa fii la curent cu ce este nou in acest sezon si cum sa-ti alegi modelul in functie de forma fetei.

Tendintele sprancenelor se schimba intotdeauna, dar cele naturale, cu aspect usor relaxat, continua sa se impuna.

In vara anului 2019 se vor vedea sprancenele naturale cu personalitate, salbatice, dar fara sa para neingrijite, deoarece toate au nevoie de un design personalizat si de intretinere.

Cum sa te pensezi in functie de forma fetei

Rotunda: "Este cea de care se tem cel mai multi", a spus specialistul.

sprancene2

Nu ar trebui sa-ti faci sprancene rotunde, deoarece sporesc forma circulara a fetei. De aceea trebuie sa-ti faci niste sprancene stilizate, fara a fi rigide, naturale la inceput si definite la sfarsit.

Ovala: ar trebui ca sprancenele sa fie drepte, in stil oriental pentru a genera o taietura care sa echilibreze totul, nu cu colt care sa genereze inaltime, pentru a nu scoate in evidenta si mai mult forma fetei.

sprancene1

Maxilarele proeminte: sprancenele ar trebui sa fie netezite, fara prea multa curbura pentru a armoniza si a ascunde acele caracteristici foarte proeminente.

"Astazi sprancenele sunt totul si sunt considerate o parte foarte importanta a fetei, care aduce un aer tanar", a concluzionat specialistul.

Unul dintre secretele pentru intensificarea culorii sprancenelor si pentru a umple locurile in care nu mai este par este aplicarea hennei. Un colorant temporar care nu modifica si nu afecteaza culoarea originala si care se va spala cu trecerea zilelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete

Articole recomandate

Citeste si despre