Tratamente de infrumusetare la tine acasa

/ / Modificat: 2013-10-06
Tratamente de infrumusetare la tine acasa

A fi mamica presupune ca majoritatea timpului ti-o vei petrece probabil in casa, dar asta nu inseamna ca nu poti sa profiti de tratamente de infrumusetare la tine acasa.


A fi mamica presupune ca majoritatea timpului ti-o vei petrece probabil in casa, dar asta nu inseamna ca nu poti sa profiti de tratamente de infrumusetare la tine acasa.

Pregateste-ti macar o dupa-amiaza pe luna in care sa te rasfeti cu tratamente de infrumusetare pregatite de tine. Este mai ieftin si castigi si timp.

Baie relaxanta


Pregateste-ti o baie relaxanta cu o infuzie de ierburi aromatice. Este la fel de simplu ca a pregati un ceai. Pune jumatate de cana - o cana din oricare urmatoarele plante (sau toate): menta uscata, levantica uscata, musetel uscat, rozmarin uscat, petale de trandafir uscate (poti sa adaugi si un pic de lapte pentru hidratare) intr-un saculet de infuzie (poti folosi si o bucata de panza fina).

Pune saculetul cu ierburile aromatice intr-un bol si toarna apa fierbinte peste el. Lasa bolul acoperit timp de 10-15 minute, scoate saculetul si toarna infuzia peste apa in care faci baie.

Retete pentru masti si tratamente exfoliante ce pot fi preparate la tine acasa

• Piseaza jumatate de banana si adauga o lingura de miere si doua linguri de smantana si ai obtinut o masca hidratanta.

Aplic-o si tine-o 10 minute apoi clateste-te cu apa calduta.

• Piseaza o lingura de migdale cu ajutorul unui blender. Amesteca migdalele pisate cu o lingura de miere si un albus de ou. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze 15 minute. Clateste-te cu apa calduta.

• Piseaza jumatate de avocado si aplica-l pe fata. Tine-l 10 minute apoi clateste-te cu apa calduta.

• Piseaza jumatate de castravete fara coaja si adauga o lingura de iaurt. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze 20 de minute. Clateste-te cu apa calduta.

• Piseaza o mana de capsuni si amesteca-le cu o lingura de miere. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze 15 minute. Clateste-te cu apa calduta.

• Pentru a face un scrub eficient amesteca putina faina de ovaz cu apa si aplica pasta rezultata pe fata. Asteapta pana se usuca si apoi clateste-te cu apa calduta.

Revitalizeaza-ti parul

Pune doua cani de apa fiarta peste doua linguri de rozmarin uscat. Lasa amestecul acoperit pentru 15 minute, apoi strecoara apa. Spala-te pe cap ca de obicei si clateste-te cu aceasta apa.

Revitalizeaza-ti parul si cu ajutorul mastilor pentru par.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete femei Relaxare mame ocupate

Articole recomandate

Citeste si despre